Návštěvník lolekA Odesláno 9. září 2019 Sdílet Odesláno 9. září 2019 Zdravim, ako je teraz riesene presmerovanie portov? ako sa dostanem do mojej lokalnej sieti cez IPv6, mam router Compal, je nejaka sanca ze sa to da bez IPv4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 9. září 2019 Sdílet Odesláno 9. září 2019 Jednoducho - presmerovanie portov na IPv6 nie je (ani ho nepotrebujes), povolis vo firewalle Compalu pristup na IPv6 adresu tvojho zariadenia v lokalnej sieti.. ale pozor, ta adresa sa casto meni (privacy extensions), takze je dobre pouzivat nejaku dynamic DNS sluzbu. Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lolekA Odesláno 9. září 2019 Sdílet Odesláno 9. září 2019 nasiel som len: Filtrovanie IP a Port -- IPv6 filtrovanie portov -- Táto sekcia umožňuje konfigurovať pravidlá prevádzky pre Internet. nastavil som aj Prichádzajúce + Odchádzajúce https://i.imgur.com/Rgucb21.png ale nefunguje to na porte 80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 9. září 2019 Sdílet Odesláno 9. září 2019 No a musis vypnut firewall v Compale (default je zapnuty a blokuje prichadzajuce spojenia pre vsetky zariadenia, co mas zapojene v Compale).. samozrejme potom musis mat zapnuty firewall na kazdom zariadeni. Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lolekA Odesláno 9. září 2019 Sdílet Odesláno 9. září 2019 (upraveno) dikes, firewall som vypol ale stale nic. IPv6 adresu ked dam do firefoxu ide cez lokalnu siet, ale cez iny server v inej krajine cez ssh -> curl tak nejde, a ma ipv6 ten server Upraveno 9. září 2019 uživatelem lolekA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 9. září 2019 Sdílet Odesláno 9. září 2019 Mozno blba otazka - zadavas IPv6 adresu PC, pripojeneho do Compalu.. nie IPv6 adresu Compalu (ako by si zadaval v pripade IPv4 a NAT/presmerovania portov), na tom PC mas povolene prichadzajuce pripojenia na firewalle (nielen z lokalnej siete(.. Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.