Návštěvník piposek Odesláno 6. prosince 2008 Sdílet Odesláno 6. prosince 2008 Tak se mi to zdá, nebo je chyba mezi klávesnicí a židlí, když mi www.upc.cz píše todle? File = $file; } function GetCredentials($key) { if (!$this->IsCached) { if (!$this->CreateCache()) { return false; } } return $this->Cache[$key]; } function CreateCache() { $this->Cache = array(); $this->IsCached = false; if (!empty($this->File)) { $location = realpath(dirname(__FILE__) . '/' . $this->File); $data = file_get_contents($location); if ($data !== false) { $data = str_replace("\r", "", $data); $lines = explode("\n", $data); $lines[0] = null; $enc = new UPC_Encryptor(); foreach ($lines as $line) { $i_key = strpos($line, '='); $i_uid = strpos($line, ':'); $i_pwd = strpos($line, '@'); if ($i_key !== false && $i_uid !== false && $i_pwd !== false) { $key = substr($line, 0, $i_key); $uid = $enc->Encrypt(substr($line, $i_key + 1, $i_uid - $i_key - 1)); $pwd = $enc->Encrypt(substr($line, $i_uid + 1, $i_pwd - $i_uid - 1)); $sid = $enc->Encrypt(substr($line, $i_pwd + 1)); if (!empty($key) && !empty($uid) && !empty($pwd) && !empty($sid)) { $this->Cache[$key] = array("SID" => $sid, "UID" => $uid, "PWD" => $pwd); $this->IsCached = true; } } } } } return $this->IsCached; } } ?> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 6. prosince 2008 Sdílet Odesláno 6. prosince 2008 A vida, už nám to funguje.. škoda že v tom PHP není nikde žádné heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. února 2009 Sdílet Odesláno 9. února 2009 to by byli pěkný lamy, kdyby měli nějaké heslo přímo v kódu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 9. února 2009 Sdílet Odesláno 9. února 2009 Jo i na profi webech jsem se s tím setkal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.