Návštěvník [dc98] Odesláno 6. prosince 2008 Sdílet Odesláno 6. prosince 2008 Taky Vám to od rána jede pomaleji ?....z původních cca 750 kilo/s mam od rána max 360 kilo/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. prosince 2008 Sdílet Odesláno 6. prosince 2008 Sakra co si dovoluje UPC to už přesahuje všechny meze,Litvínově nemají větší rychlost než 2100kb/s.Liberec bude má ještě miň to je vážně hrozný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 7. prosince 2008 Sdílet Odesláno 7. prosince 2008 V ostravě se taky přes 2000 kbps nedá dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vladman Odesláno 7. prosince 2008 Sdílet Odesláno 7. prosince 2008 Já jsem z Litvínova a mě na tech.podpoře sdělili,že mají lokální problémy,ale ono je to všude,jenom mlží! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 7. prosince 2008 Sdílet Odesláno 7. prosince 2008 Od začátku tohoto problému říkám, že to jsou prolhanci. A kdo lže, ten i krade A BUDE VISET. Boží mlýny melou a i v tomhle modrém období volnosti (každý si bez postihu může dělat co chce) UPC dříve nebo později narazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. prosince 2008 Sdílet Odesláno 7. prosince 2008 v Plzni to nejede vubec,kazdych deset minut musim dat opravit pripojeni jinak to nejede.Nactu tri-ctyri stranky a pak konec,po oprave pripojeni opet jen par stranek a zamrz. Rapid nejde poradne uz skoro tyden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. prosince 2008 Sdílet Odesláno 7. prosince 2008 jojo LBC taky z 4mbit a 256up jsem ted na 2mbit a 128up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník [dc98] Odesláno 8. prosince 2008 Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 Tak teď ráno v pondělí 7.12.2008 už to zase jede na plno, ale otázkou zůstává na jak dlouho, jestli to byla opravdu jen "víkendová technická výluka" a zpomalili to záměrně, nebo jestli to bude takto blbnout pořád a o víkendech, kdy maj asi velkej trafic tak to proste zpomalujou, protože tam visí spousty uživatelů a jejich trasy by to nezvládaly..no fakt jsem zvědavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. prosince 2008 Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 no mereno asi v pul osmy dnes rano a porad 2mbit misto 4mbit ... tak jestli to pustili az pak to nemuzu rict ... ted nejsem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. prosince 2008 Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 tak tohle me ted prislo od UPC .... Kontroloval jsem Váš kabelový modem, nyní se hlásí na síti bez problémů, bez jakékoli ztrátovosti, signál je také v pořádku. Dle správy sítě dochází ve Vaší lokalitě k potížím se ztrátovostí na bridgi, dle jejich informací by toto mělo být do konce týdne vyřešeno. docela vtipny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.