Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Taky Vám to od rána jede pomaleji ?....z původních cca 750 kilo/s mam od rána max 360 kilo/s

Odesláno

Sakra co si dovoluje UPC to už přesahuje všechny meze,Litvínově nemají větší rychlost než 2100kb/s.Liberec bude má ještě miň to je vážně hrozný.

Odesláno

V ostravě se taky přes 2000 kbps nedá dostat :-(

Odesláno

Já jsem z Litvínova a mě na tech.podpoře sdělili,že mají lokální problémy,ale ono je to všude,jenom mlží!

Odesláno

Od začátku tohoto problému říkám, že to jsou prolhanci. A kdo lže, ten i krade A BUDE VISET. Boží mlýny melou a i v tomhle modrém období volnosti (každý si bez postihu může dělat co chce) UPC dříve nebo později narazí.

Odesláno

v Plzni to nejede vubec,kazdych deset minut musim dat opravit pripojeni jinak to nejede.Nactu tri-ctyri stranky a pak konec,po oprave pripojeni opet jen par stranek a zamrz. Rapid nejde poradne uz skoro tyden.

Odesláno

jojo LBC taky z 4mbit a 256up jsem ted na 2mbit a 128up :(

Odesláno

Tak teď ráno v pondělí 7.12.2008 už to zase jede na plno, ale otázkou zůstává na jak dlouho, jestli to byla opravdu jen "víkendová technická výluka" a zpomalili to záměrně, nebo jestli to bude takto blbnout pořád a o víkendech, kdy maj asi velkej trafic tak to proste zpomalujou, protože tam visí spousty uživatelů a jejich trasy by to nezvládaly..no fakt jsem zvědavej...

Odesláno

no mereno asi v pul osmy dnes rano a porad 2mbit misto 4mbit :( ... tak jestli to pustili az pak to nemuzu rict ... ted nejsem doma :(

Odesláno

tak tohle me ted prislo od UPC :) ....

Kontroloval jsem Váš kabelový modem, nyní se hlásí na síti bez problémů,

bez jakékoli ztrátovosti, signál je také v pořádku. Dle správy sítě dochází ve Vaší lokalitě k potížím se ztrátovostí na bridgi, dle jejich informací by toto mělo být do konce týdne vyřešeno.

docela vtipny :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague