Návštěvník [dc98] Odesláno 8. prosince 2008 Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 No takže klasika...něco s tím prostě dělaj, tak jako ve zbytku republiky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. prosince 2008 Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 no ale taky by mohli dat vedet ze s tim neco budou delat ... to me prave sere ze doufaj ze lidi netu nerozumej a vubec si toho nevsimnou ... takze neposlou zadny upozorneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník [dc98] Odesláno 8. prosince 2008 Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 To mě u UPC vůbec nepřekvapuje. Mám už od nich jen internet, protože až do teď to byla jedina rozumná alternativa, ale to, co čtu, že předvádějí ve zbytku republiky mě trošku děsí. Utekl jsem od jejich slavný satelitní tv, protože na LCD telce naprosto hrůzná kvalita (nízkej bitrate) a teď jsem na Skylinku (Czech link) a fakt luxusní obraz, je to ostrý, prostě adekvátně koukatelný na LCD či PLASMĚ, ale když jsem to ještě neměl a jel jsem přes UPC, tak to bylo 2 roky hadrkování s tech.podporou, kde lidi netušili, co po nich chci (ptal jsem se jich , kdy bude obraz kvalitní) a pak mi po dvou letech zavolal nějaký jejich šéf a ten konečně přiznal, že prostě nemaj na transpondéru víc místa a že to tlačej tak nízko, aby tam narvali co nejvíc kanálů...tak kde to jsme... No a tak se trošku bojím, aby to tak nedopadlo i s internetem, kterej byl celý roky docela dost spolehlivej (narozdíl od ADSL od O2 apod.) a teď se ženou za kvantitou uživatelů a nabízej něco (rychlost), čemu nebudou moc dostát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. prosince 2008 Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 jojo at zije zrychlovani netu kdyz na to nemaj sit stavenou ... uvidime no jak to dopadne ... s netem sem byl taky dlouha leta spokojenej narozdil od wifi co sem mel predtim ... me by bohate stacil ten 4mbit a tak 1mbit up za snizenou cenu nez 10M .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. prosince 2008 Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 tak sem zas prisel domu a zkusil mereni ... a co porad bezim na polovine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. prosince 2008 Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 Tak to nemer a ses v klidu, behem mesice by to snad melo byt OK. Ja to delam stejne. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. prosince 2008 Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 njn .. tak vis co me totalne sere ten upload 128kbit/s .... obcas nahravam data do prace ... a ted sem zrovna potreboval ... a s timhle to fakt nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zmattecek Odesláno 10. prosince 2008 Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 jo tak ted jsem docela prekvapenej ... kamos ze stejnyho sidlaku bezi normal na 4mbit ... kamoska ze stejnyho vchodu jako ja bezi taky normal 4mbit ... jen ja bezi na 50% ... to by me zajimalo proc .. a jaky kriterium maj na to komu to stahnou a komu ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník [dc98] Odesláno 11. prosince 2008 Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 tak ja sem jasal taky nejak predcasne...zase jsem na ty pulce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zmattecek Odesláno 11. prosince 2008 Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 hh vyjadreni od UPC ... kdyz sem jim trochu neco napsal na prvni mail ... opravdu mame poruchu nic jinyho v tom neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.