Návštěvník koubi1 Odesláno 9. prosince 2008 Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 Ahoj dnes mi přišel email kde mi napsali Vážená klientko, Vážený kliente, dovolte prosím, abychom Vám touto formou poděkovali za aktivaci služby UPC SmartGuard, která slouží jako firewallová a antivirová ochrana vašeho počítače. V tomto e-mailu Vám zasíláme registrační číslo pro Vaši instalaci ochranného software UPC SmartGuard. Ale já jsem si nic neobjednal to vím na 100% proto že používám ESET smart security Za to se něco platí??? já to vážně nechci jak to mám odhlasit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fireball Odesláno 9. prosince 2008 Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 http://www.upc.cz/internet/extras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. prosince 2008 Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Děkuji ti za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Phar Odesláno 11. prosince 2008 Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 dobře, ale když si nic neobjednal, tak proč mu děkujou? a budou to chtít zaplatit i když si nic neobjednal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fireball Odesláno 12. prosince 2008 Sdílet Odesláno 12. prosince 2008 Ahoj dnes mi přišel email kde mi napsali Vážená klientko, Vážený kliente, dovolte prosím, abychom Vám touto formou poděkovali za aktivaci služby UPC SmartGuard, která slouží jako firewallová a antivirová ochrana vašeho počítače. V tomto e-mailu Vám zasíláme registrační číslo pro Vaši instalaci ochranného software UPC SmartGuard. Ale já jsem si nic neobjednal to vím na 100% proto že používám ESET smart security Za to se něco platí??? já to vážně nechci jak to mám odhlasit?? Jde vo to na co si se upsal ;p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.