Přejít na obsah

Seznam STB a TV pro prijem digitalni kabelove televize DVB-C

Doporučené příspěvky

mám tam 96 DTV kanalu TV+radia. A tam cinema, cool a očko neni. Ty mám naladěné až na ATV.

Je mi to divné tak se ptám.

Jak je dostanu na digital?

UPC má v digitálu 97 TV a 28 rádií, seznam programů s parametry najdeš na jiném místě tohoto fora.

Pokud máš ale naladěny Z1 a Barrandov TV (SD verzi) musíš vidět i Ocko, Novu Cinemu a Primu Cool

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Tak jsem si pozorně přečetl celé vlákno, a mám jasno že ke své nové TV Samsung s DVB-C, CI slotem a MPEG4 dekodérem musím dokoupit CA modul s kartou UPC od firmy Lica, která se postará o registraci katry u UPC a budu moct na TV sledovat všechny kanály dle svého tarifu včetně těch v HD.

Našel jsem tu ale i zmínku, že kartu mi může dodat i přímo UPC, ale opět jen k zařízení od fi. Lica, takže tam nevidím žádný rozdíl, nebo mi něco uniklo?

A nikde jsem tu nenašel, jestli za tu kartu, ať už dodanou spolu s CA modulem od Lica, nebo přímo od UPC, nebudu UPC platit nějaký měsíční paušál, jako třeba za další zapůjčený STB?

• 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • modem Compal, VTV Box, CA Modul
  • Plzeň Bolevec

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...