Odesláno 8. července 2010 14 let Mám STB Handan 5000 a uvažuji o koupi CA modulu. Bude mi tato kombinace stačit, abych mohla nahrávat na DVD jiný program, než který budu sledovat. A jak bych je měla propojit?
Odesláno 8. července 2010 14 let pavoucek> ten CA modul uvazujes pouzit v cem? Pokud mas TV s cabel tunerem, tak ten CA modul muzes v TV pouzit a na DVD recoreder nahravat analogove programy z kabelu (divas se na digital, nahravas jiny program analog). V tom pripade ale pro tebe ztraci vyznam Handan a muzes ho vratit UPC, nebo lepe nechat si ho pro druhou TV. Mozna by slo jeste ten Handan pouzit jako zdroj pro DVD rec., ale to uz je opi**rna (nahravat tak digi programy na DVD prez AV (scart) Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 9. července 2010 14 let Mám TV s DVB-C. Myslela jsem, že jen CA Modul na nahrávání jíného než sledovaného programu nestačí.
Odesláno 10. července 2010 14 let Autor CA modul soupni do TV a STB Handan, ktery pak jiz nebudes potrebovat pouzij pro nahravani na DVD. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. srpna 2010 14 let Víte o nějakém settopboxu s DVB-C pro UPC, který by uměl nahrávat na HDD (ideálně 2 tunery) a zároveň by fungovat i jako univerzální domácí mediální přehrávač (AVI, WMV, MKV...) ?
Odesláno 6. září 2010 14 let prosim muze mi nekdo poradit jak do televizni karty s tv kartou s dvbc tunerem do pc naladim programy upc. Dekuji
Odesláno 6. září 2010 14 let vložíš smart kartu s CI slotem do adaptéru u tv karty a naladíš stanice postřednictvím softwaru, kterej si stáhneš na stránkách výrobce tv karty... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 11. září 2010 14 let V nabidce panasonicu se objevily zajimave televize. Nove plasmy a LED TV maji samozrejme DVB-T/C/S/S2 tunery, ale co maji navic od konkurence je USB HDD nahravani. Divim se, ze teto funkce panasonic nevyuzije vic v reklame. Je to v soucasne dobe unikatni funkce a nam na UCP siti by to usetrilo penizky za pronajem PVR Kaonu. Jenda se napr. o tyto LED TV: TX-L32D25, TX-L32D28. Jen funkcnost DVB-C je stale omezena na par zemi a CR mezi nimi chybi Kdybyste nekdo vedel o dalsich znackach TV s HDD recordingem, napiste je sem. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 12. září 2010 14 let Tak TV Samsung UE32C6620 ma krome DVB-T/C take HDD recording Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 21. září 2010 14 let Zdravím ,prosím mám dotaz. Mám Tv LCD Thomson 46FE9234B,a absolutně nikde jsem nenašel,jestli má tuner DVB-C,digitál terestriální jede v poho,telka má na CI slot,v návodu je popis,jak naladit kabelovou Tv pres modul s kartou,ale o tom DVB-C tuneru nic.Chci si objednat modul od Licy,ale at to nejsou vyhozené peníze. Díky za pomoc. Bobo
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.