Přejít na obsah

Seznam STB a TV pro prijem digitalni kabelove televize DVB-C

Doporučené příspěvky

Návštěvník tomasln

to by se mi libilo ale mám led samsung 6530 a tam volba dvb-C NENÍ jen anténa a kabel ,digitál a analog ,normálka je tam mám ale napíše to zakodován a to jsem to jel i v němčině ,švédštině a finsky€ a nic stejné ted nevím jak zjistit co je špatně

Tvuj Samsung DVBC tuner ma, tam s by s tim problem nemel byt ani pri cestine.

Spis je nejaky problem s modulem, budto stale neni sparovany s kartou, nebo nepracuje spravne.

Muzes si na UPC zavolat o znovu poslani obnovovaciho signalu, staci vedet cislo dekodovaci karty a samozrejme tvoje zakaznicke cislo.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
to by se mi libilo ale mám led samsung 6530 a tam volba dvb-C NENÍ jen anténa a kabel ,digitál a analog ,normálka je tam mám ale napíše to zakodován a to jsem to jel i v němčině ,švédštině a finsky€ a nic stejné ted nevím jak zjistit co je špatně

Žádná volba DVB-C v TV není.

Při ladění zvol kabel a digitál,nic víc.A ještě doporučuji zvolit volbu Síťové vyhledávání.

Pokud se ti naladí cca.110 programů,tak po správném vložení karty do modulu-čipem dozadu(ke zdi),tak se do jedné minuty vše otevře.Země instalace Česká republika.

Návštěvník tomasln

takže bez zastrčený karty naladit jak jsi psal pak ji tam vrazit a ono se to udělá jdu to zkusit

a zde výsledek na tom plung jsem zadal kod a ono se vše smázlo a začal jsem všude dávat česko pak tedy kabel -digitál-sít -110 programu naslo popřali mě at si to užiju a ztmavlo tak jsem tam dal tu kartu a 10 min nic pořád černá plocha asi jsem blb ale je to na prážky

takže bez zastrčený karty naladit jak jsi psal pak ji tam vrazit a ono se to udělá jdu to zkusit

a zde výsledek na tom plung jsem zadal kod a ono se vše smázlo a začal jsem všude dávat česko pak tedy kabel -digitál-sít -110 programu naslo popřali mě at si to užiju a ztmavlo tak jsem tam dal tu kartu a 10 min nic pořád černá plocha asi jsem blb ale je to na prážky

To je divné.Pak tedy zkusit kontrolu karty:

Menu-Nastavení-Běžné rozhraní-Nabídka CI-Subscription status-a tam jsou info o datu načtení karty.A ještě kolonka About Conax CA-je tam vidět číslo karty-to jestli modul vidí kartu.

Pokud tam všechny tyto informace jsou,tak jedině napsat nebo zavolat na UPC,aby ti poslali znova zápisy na tuto kartu.

Návštěvník PcBuh

Pouze můj názor

Ahoj , od cca. 30.7.2010 jsem řešil také problém s DVB-C tunerem v mojí TV a modulem , byl jsem za tu dobu také v Praze ( jsem z Mostu ) s mojí TV na výměnu základní desky v TV , desku jsem dostal na počkání novou a modul stále nešel a to mě bylo řečeno stále že je to mojí TV ( byl to modul ) a tak jsem dál zkoušel update SW v TV ale stále nic nového , tak jsem po čase zavolal na technickou podporu Lica a ejhle , mají tam problémové TV na testovaní ( asi jen značku Toshiba ) a tak se testovalo a opravdu to nešlo , po dobu testování jsem tento problém probíral s místním prodejcem služeb UPC a bylo mě řečeno že nové modul mají problémy i u ostatních značek kde dříve nebyl problém , a tak mě to nedalo volal jsem opět technickou podporu a bylo mě řečeno že mají modul z nové várky a máme tu zázrak , modul jdou i v TV kde dříve ne , a teď bych se mohl ptát kde asi byl problém , dle mého v modulech ale Lica to nepřizná.

Pouze můj názor

PS: Mam tu modul kupován koncem roku 2009 a opět zázrak , tento modul fungoval vždy ve všech TV kde ten zakoupen roku 2010 nešel vůbec

Návštěvník PcBuh

Jak už jsem psal , dle mého je to problém modulu

ten můj co nešel jsem dal do třetí TV co jsem kupoval ( Sharp ) a tam jde jak má jinak nevím co bych dělal

Návštěvník tomasln

taky na to čumím a to jsem měl známého doma který dělal v praze kabelovky i s tím apar átem a jemu to šlo a tvrdí že televize to nevidí a signál je ok musim to obvolat od upc ,lica než pojedu tu televizi vrátit jinak taky jsem volal na samsung a to je věc servis pošlou a když to nebude v mé televizy tak platím ale nebyli schopny mě říci nějaké cifri za cestu atd prostě mám celý život peška tu televizi jsem vybíral 1 rok až mi manželka řekla že jsem přebral

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...