Odesláno 19. března 2010 15 let mám tam 96 DTV kanalu TV+radia. A tam cinema, cool a očko neni. Ty mám naladěné až na ATV. Je mi to divné tak se ptám. Jak je dostanu na digital?
Odesláno 19. března 2010 15 let Je potřeba je doladit Jaké máte zařízení? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. března 2010 15 let Takže máte modul Máte doma i STB nejaký? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 20. března 2010 15 let mám tam 96 DTV kanalu TV+radia. A tam cinema, cool a očko neni. Ty mám naladěné až na ATV.Je mi to divné tak se ptám. Jak je dostanu na digital? UPC má v digitálu 97 TV a 28 rádií, seznam programů s parametry najdeš na jiném místě tohoto fora. Pokud máš ale naladěny Z1 a Barrandov TV (SD verzi) musíš vidět i Ocko, Novu Cinemu a Primu Cool Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 23. března 2010 15 let ladil jsi ho takto? Kanál - Automaticeké ukládání - kabel - digitální... Rychlý režim; frekv. 163500 nebo 170500 kHz; přenos. rychl. 5000 kS/s.??
Odesláno 23. března 2010 15 let Mám 2270HD a ladil jsem tak jak popisuješ (u mé TV je ještě ID sítě - Automaticky),je jedno zda 163,5 nebo 170,5 MHz Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 25. března 2010 15 let Tak jsem si pozorně přečetl celé vlákno, a mám jasno že ke své nové TV Samsung s DVB-C, CI slotem a MPEG4 dekodérem musím dokoupit CA modul s kartou UPC od firmy Lica, která se postará o registraci katry u UPC a budu moct na TV sledovat všechny kanály dle svého tarifu včetně těch v HD. Našel jsem tu ale i zmínku, že kartu mi může dodat i přímo UPC, ale opět jen k zařízení od fi. Lica, takže tam nevidím žádný rozdíl, nebo mi něco uniklo? A nikde jsem tu nenašel, jestli za tu kartu, ať už dodanou spolu s CA modulem od Lica, nebo přímo od UPC, nebudu UPC platit nějaký měsíční paušál, jako třeba za další zapůjčený STB? 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
Odesláno 25. března 2010 15 let UPC dodává karty pouze s STB, které donese jejich technik. Jinak od UPC kartu nedostaneš. S modulem pouze u LICY ... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.