Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dobry den,potreboval bych poradit,jaky si obednat STB k Lcd tv Samsung LE40A786...Ted mam u starsi tv(ne lcd) STB od UPC CV 5000....Dekuji za kazdou radu....Nemusi to mit recorder,ten nepotrebuji... :):):)

Odesláno

Pokud to má být k UPC a není třeba nahrávání, tak bych si od UPC vzal Handan 7000 za těch 150Kč/měsíčně (v akci je asi první 4 měsíce sleva na 100Kč/měsíčně).

Osobně bych nic nekupoval, když vezmu, kolik by se muselo investovat a za jak dlouho by se vrátila cena pronájmu od UPC.

Každopádně bych bral nějaký HD STB s hdmi výstupem, což Handan 7000 je.

Odesláno

Určitě bych si vzal ten Handan 7000 HD. Sám mám LCD Samsung (LE40R88BDE) a rozdíl mezi Handanem 5000 a 7000 HD je opravdu velký, a to i u SD kanálů.

Odesláno

Dnes mi instalovali Handan 7000 a obraz super,ale ted se divam,ze mi nejdou sportovni a hudebni kanaly,nevite nekdo,v cem by mohla byt chyba???Dekuji... :(:(:(

Odesláno

Ma nekdo zpravy o tom jak to vypada s HD DVR? Kupovat za 10 litru krabicku se me nechce...

Odesláno
Ma nekdo zpravy o tom jak to vypada s HD DVR? Kupovat za 10 litru krabicku se me nechce...

To ma byt neco noveho?A v cem bude lepsi nez handan 7000???

Odesláno

Tak Handan 7000 umi jen HD a 6000 jen nahravani, ale krabicku, ktera by umela oboji, zatim UPC nenabizi. A ja se ptam jesi neni neco novyho:) Vim ze je mozny pouzit STB od Technisat a podobny za 10+ tisic, ale to se mi zda dost.

Odesláno

me v omku napsali ze upc testuje technisat-k2 hd tak třeba ho budou davat :-)

Odesláno

V UPC udajne testuji novy model HD DVR Handan, tak uvidime.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Lica testuje ten Technisat Digicorder HD 2K a pokud to bude OK měl by se objevit příští rok. Pokud by byl H 7000 HD s pvr tak by to bylo super. Gol je, že na UPC direct kde nejsou žádné HD kanály se nabízí stb s HD a pvr.

Perlička. Včera jsem se díval na ten kanál UPC a pan Malina tam propagoval modul CAS7 a hovořil tam i ředitel spol. LIca. Když se , ale zeptáte na infolince UPC tak blekotají stále to samé.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague