Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den, mám aktivován balíček Klasik+ s internetem z čehož by mělo být 60programů .

Bohužel je to velmi zdlouhavé vyhledávání programů,které v tomto balíčku jsou mezi všemi těmi programy které se musí předplatit. 

Lze to nějak přenastavit tak aby se mi zobrazovali pouze dostupné-funkční programy ?? Předem moc děkuji za odpověď 

Upraveno uživatelem Nikola Šubová

Odesláno

@Nikola Šubová Dobrý den, pokud máte HD Mediabox, můžete si nastavit oblíbené programy. Jak na to se můžete podívat ZDE 

• Slamb změnil název na Zobrazení dostupných programů
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Dobrý den a jak na toto nastavení na HD DVR Mediaboxu? Když chci si upravit pořadí oblíbených programů a následně v TV Průvodci "nefunkční" programy vůbec nezobrazovat?

Odesláno

@gomanek Zdravím, na HD DVR Mediaboxu není možné upravit oblíbené programy. 

Odesláno

Jako vážně? Dražší HD DVR Mediabox neumí upravit oblíbené programy? Tak k čemu, je pak toto zařízení dobré, když má z hlediska použitelnosti horší vlastnosti, než HD Mediabox? Je v plánu toto omezení upravit (aktualizace firmwaru), aby bylo možné upravovat oblíbené programy či nikoliv?

Odesláno

Za tuhle zrůdnost tu nadáváme UP už nejméně dva, možňá tři roky (od okamžiku uvedení HDDVR). I na starých černobílých TV ze sedmdesátých let jsme si mohli vybrat, na kterém knoflíku bude první a na kterém druhý program. Víc jich nebylo. Teď máme skoro 200 programů a vybrat si nesmíme. Nejdřív nám tvrdili, že je to tak správně, že to zákazníci takhle chtějí. Pak že to nikomu nevadí, protože si stěžuje jen asi 1% uživatelů. Pak že to nejde opravit. Pak že se tím budou zabývat. Pak že to nepůde, protože zahraniční vlastník UPC na to kašle. Pak že to zkusí nechat opravit, ale bude to dlouho trvat, protože firmware dělají někde v Holandsku. Pak už bylo jen ticho, další stížnosti ignorovali. Divím se, že teď vůbec David odpověděl. Já osobně bych kabelovku u UPC zrušil (nahredil bych ji jednoduše, mám domů přivedenou optiku místního providera s IPTV nabídkou taky asi 150 programů), kdyby nebyl k dispozici i malý Kaon, který tyhle samozřejmosti normálně umí. Nezbývá než doufat, že Vodafon tyhle krámy vyhází a umožní pronajímání nějakého rozumnějšího přístroje. Ale moc tomu nevěřím, bylo by to drahé. Takže pokud chcete televizi používat normálně, musíte změnit STB nebo si pořídit CA modul a vše si setřídit přímo v TV. V podstatě CA modul pro druhou TV byl jediný důvod, proč jsem u UPC zatím zůstal. Jenže UPC se teď snaží CA moduly odstavovat, koupit ho už nejde a možnost pronájmu se tají. Takže jestli mi modul odejde, už nebude důvod zůstávat :-/

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odesláno

no hlavně jede perfektně i přes AppleTV i AndroidTV

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

@Slamb - nabídka nic moc, chybí programy od Eurosportu, Discovery, History... To by museli hodně přidat, abych u tomhle uvažoval jako alternativě ke kabelovce. Ale jasně, pro lidi s Novou na pozici 1 to asi stačí.

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague