Odesláno 17. prosince 2008 16 let Má někdo z Vás zprovozněn dodatkový balířek EXTRA (AXN sci-fi a krimi)? Žádal jsem o přechod služeb Standart+Starter+DVR na službu UPC 10M+Standart a k tomu DVR a balíček Extra, ale nepochodil jsem. Z technických důvodů to prý není možné.
Odesláno 17. prosince 2008 16 let Ano mam. Jak ja v Praze, tak rodice v Jablonci. Stacil jim poslat 1 mail a do 24h mi programy bezely.
Odesláno 5. ledna 2009 16 let Jak je to v současné době s tímto balíčkem (EXTRA) zatím je jeho cena 1 Kč za měsíc. Máte někdo tušení, jak se bude UPC k tomuto balíčku a jeho abonentům do budoucna chovat a co se s ním zamýšlí? Doplnit o další kanály a zdražit? Díky Mooonty
Odesláno 5. ledna 2009 16 let to je důvod, proč si ten balíček raději nepořizujeme. objednáme si ho za 1kč, pak tam upc přidá další kanály a zdraží ho třeba na 200 kč.
Odesláno 5. ledna 2009 16 let to je pravda. Na druhou stranu zrušit se dá tento balíček vždycky. Otázkou je kdy se úprava ceny a/i obsahu stane.
Odesláno 5. ledna 2009 16 let Také jsem si objednal. Aktivovali ho zhruba do několika hodin. Napsali mi, že v lednu do něj přibudou další kanály a pak se cena asi změní, ale že všichni budou včas informováni a budou ho moci zrušit.
Odesláno 5. ledna 2009 16 let díky za info. Také jsem jej dnes objednal. Zatím pouze potvrzení mailem o přijetí objednávky. Hezký večer.
Odesláno 6. ledna 2009 16 let asi jsem slepější, ale nikde jsem jej v nabídce nespatřil. můžete mi pomoci? Díky
Odesláno 6. ledna 2009 16 let Ja fakt ze v nabidce programu opravdu neni. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.