Odesláno 28. dubna 2011 13 let Nevíte jak je to teď s balíčkem EXTRA . Jaké kanály v současné době obsahuje? Podle ceníku AXN Sci fi a Crime ale z vlastní zkušenosti vím že může obsahovat i jiné kanály. O tomto balíčku se moc nemluví a snad není ani reklamě prosazován na stránkách UPC. Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno 28. dubna 2011 13 let Podle toho ceníku je balíček Extra za 39 Kč. Je ale obsažen jenom v ceníku a v nabídce balíčků ho neuvádějí.
Odesláno 28. dubna 2011 13 let Objednat samostatně se nedá. Viz ceník - používá se jako bonus pro klienty při různých marketingových akcích. Viz poznámka v ceníku "Doplňková nabídka k balíčku služeb DTV Standard a UPC Fiber Power 25 nebo vyhlášeným akcím." Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. dubna 2011 13 let Tímto si Vás dovolujeme informovat, že balíček Digi Extra nenabízíme. Můžete ale využít balíček Plus za akční cenu 96,- Kč měsíčně po dobu 5-ti měsíců, poté za 120,- Kč měsíčně. Programovou nabídku balíčku Plus zasíláme v příloze tohoto e-mailu. Tuto odpověď jsem dostal, když jsem projevil zájem o aktivaci doplňkového balíčku Extra za 39 Kč/měs, jak je uvedeno v ceníku. Takže další důkaz "serioznosti" společnosti UPC.
Odesláno 29. dubna 2011 13 let Tuto odpověď jsem dostal, když jsem projevil zájem o aktivaci doplňkového balíčku Extra za 39 Kč/měs, jak je uvedeno v ceníku. Takže další důkaz "serioznosti" společnosti UPC. Nechápu co je na tom neseriózní? Holt k získání musíte splnit určité podmínky, které si UPC určí. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. dubna 2011 13 let Jde o to, že tyto podmínky splňuji. Mám digi Standard a Fiber Power 25. O pomínkách není ostatně zmínka ani v jejich odpovědi. Neserioznost spatřuji v tom, že produkt je v ceníku a není ivedeno, že se již neposkytuje. Nemluvě o tom, že v dnešní době digitalizovaných dokumentů by bylo odstranění neplatné pasáže z ceníku otázkou několika klepnutí na klávesnici PC.
Odesláno 19. září 2011 13 let Tak jen pro vasi informaci, balicek Extra aktualne obsahuje kanaly: AXN Sci-Fi, AXN Crime, Travel Channel, NG Wild, Fishing & Hunting, Viasat Explorer, Viasat History. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. září 2011 13 let EXTRA by se měl kompletně zrušit a měl by zůstat jen PLUS. Akorát v tom je bordel a nepovažuji už EXTRA za oficiální balíček... a nejsem imho jediný. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 19. září 2011 13 let Nemá někdo nějaké INFO jestli bude UPC měnit i televizní nabídky, tak jako změnil balíčky ( televize a internet ) v nedávných dnech. Co se týče jak obsahu tak i cen. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 19. září 2011 13 let Tak jen pro vasi informaci, balicek Extra aktualne obsahuje kanaly:AXN Sci-Fi, AXN Crime, Travel Channel, NG Wild, Fishing & Hunting, Viasat Explorer, Viasat History. A co Discovery? To v tvém přehledu chybí.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.