Návštěvník Charlie Odesláno 18. prosince 2008 Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 Ted mi volal znamej, co dela pro dodavatele UPC, ze dnes nasadili DOCSIS 3.0 cmts na test v Plzni cca pro 2000 lidi nekde Plzen Skvrnany a cast centra. Pry jim to taky bezi nekde v Praze nejaka cast Karlina, vse test. No vypada to, ze se ledy hybou kupredu, aspon se mame na co tesit . Muzete nekdo potvrdit, ze doslo k nejakemu zlepseni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 18. prosince 2008 Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 Inu pochybuji, že ti to zde někdo potvrdí, každopádně, myslím si, že tato úprava a testy běží již po kraji delší dobu, ale zatím je to pouze ve fázi testování. Ale stejně nikdo moc nepozná, mám ale z jiného fóra link a zde autor postoval službu UPC, kterou odebírá 20M/1,5M v Praze- Dejvice. cituji jeho slova: "mereno v Praze Dejvicich, Torrenty FULL" Docela bych se nebál toho, že UPC nedodrží rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pinguin Odesláno 18. prosince 2008 Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 na docsis 3.0 musim vymenit modem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. prosince 2008 Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 Moje Chello Light již 3 měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. prosince 2008 Sdílet Odesláno 21. prosince 2008 Prosím vás napište o ty službě více informaci. Co to je vůbec DOCSIS 3.0 ?? co se zlepší atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 21. prosince 2008 Sdílet Odesláno 21. prosince 2008 Stačí použít hledání. Několik bodů zde bylo již řečeno a ostatní zjistiš třeba skrze google. Viz. zde: http://www.google.cz/search?hl=cs&q=Doc ... lr=lang_cs Co na to říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. prosince 2008 Sdílet Odesláno 21. prosince 2008 http://cs.wikipedia.org/wiki/Docsis už jsem to pochopil proč na to musí přejít kvůli rychlosti. snad budem mít za 6měs rychlost netu min 24mb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.