Odesláno 22. prosince 2008 16 let A pak že to u nás nejde http://www.inet4.cz/ 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 22. prosince 2008 16 let Hezké, ale pokrytí České Budjovice a to pár ulic, takže jako konkurence pro UPC nikoliv. České Budějovice Sídliště: Vltava - ulice: Bezdrevská, Otavská, Vodňanská, Písecká, Krčínova, Fr. Ondříčka Máj - ulice: N. Frýda, Dr. Bureše, V. Volfa Čtyři Dvory - ulice: Branišovská, Emy Destinové, Větrná, Prachatická, Netolická, Lhenická
Odesláno 22. prosince 2008 16 let Asi jak rekl Tukan..u nas je take netbox ale jen v urcitych lokalitach... Jinak mas pekne mixsy....vim ze to zni divne ale dle pravidel je to spravne ;p
Odesláno 23. prosince 2008 16 let Jinak mas pekne mixsy....vim ze to zni divne ale dle pravidel je to spravne ;p OT: Muchas gracias, pro ty co mají rádi taneční music v tanenčních megamixech, tak více můj link v podpisu. Věřím, že se budou líbit. Ale to již odpočuji, to byla taková menší komerční reklama.
Odesláno 26. prosince 2008 16 let Celé toto téma je o komerční reklamě, takže když jsou ty svátky, neřešme to
Odesláno 27. prosince 2008 16 let Autor Ale prdlajs o komerční reklamě,,jsem z Brna a mám UPC.Jen mě sejří,že někde můžou mít tak rychlý internet za takovou cenu. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.