Odesláno 23. prosince 2008 16 let Zdravím všechny.Tak nám upc nadělilo malý dárek.Dnes jsem naladil joj plus,nemusí pršet stačí když kape,že?
Odesláno 23. prosince 2008 16 let Zdravím všechny.Tak nám upc nadělilo malý dárek.Dnes jsem naladil joj plus,nemusí pršet stačí když kape,že? neblazni toho sme si nikdo ani nevsimli , chce to vice cist !! http://www.upczone.cz/viewtopic.php?t=1912&start=260
Odesláno 25. prosince 2008 16 let Tahle informace si podle me vlastni vlakno zaslouzi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. prosince 2008 16 let Jaké je zaměření programové nabídky JOJ Plus? Ať jsem úplně v obraze zda tento kanál je přínosem či je to spíše další kanál k ničemu.
Odesláno 25. prosince 2008 16 let Jaj no tak to je velkej úlet tam dávají Dallas Tak doufám, že tam dávají více takových starších seriálů Ještě Esmeraldu a je vymalováno. Jinak koukal jsem a jedou tam převážně filmy a seriály, co jiného taky, že? Vypadá to na Novu Cinemu v "SK kábátě"
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.