Návštěvník xjirkax Odesláno 31. prosince 2008 Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 Mám dotaz ohledně připojování PC a notebooku, vždy chci mít připojené pouze jedno z těchto zařízeni k síti. Mám zaregistrovanou MAC adresu na stolním PC a chci se připojit z notebooku - bude připojení fungovat když v nastavení sítě na notebooku přenastavím MAC od výrobce na MAC adresu stolního PC kterou mám zaregistrovanou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. prosince 2008 Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 UPC uz hodne dlouho neaplikuje filtr na MAC adresy, takze to bude fungovat bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. prosince 2008 Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 Myslim tim bez nutnosti klonovani adresy na PC/NTB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 31. prosince 2008 Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 No pokud mas od UPC pouze jednu IP, tak by ti to mohlo moci v tom ze nebudes muset vdy restartovat modem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.