Přejít na obsah

TV vrčí pri svetlom obraze


Návštěvník gregori

Doporučené příspěvky

Návštěvník gregori

Zdravim vsetkych. Mam problem s tym, ze na programoch vysielanych digitalne mi vrci TV. Da sa povedat ze cim svetlejsi obraz tym viac vrci. Napriklad pri prepnuti programu ked sa objavi biely ramcek je to uplne sialeny hluk. Mam standardny box CV-5000. Mali sme staru 10 rocnu TV a ani mi nenapadlo ze problem moze byt niekde inde. Kupili sme nove LCD a vrci rovnako. Mate niekto rovnaky problem a vie niekto poradit co s tym?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník PavelP

To vypadá, že STB nedává správný PAL, modulace v jasech je příliš nízká. Myslel jsem, že teď už se to nestává. Podívej se do nastavení STB. Menu -> Uživatelské nastavení - TV výstup. Jaký typ výstupu je nastavený? PAl nebo RGB. Je-li tam PAL, zkus přepnout na RGB. Také obraz by se měl zlepšit. Kontrast by měl být nastaven na 5. Nepomůže-li to, je chyba v STB, který nedává standardní signál.

 

PP

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Big.rob

nam to dela taky , mame doma dva DVR stb oba na klasicke tv jedna Sencor druha Samsung a na obouch to dela , vyresil jsem to tak ze mam pres zvukovy vystuv v STB pripojeno do domaciho kina do subooferu a takto to nedela , zvuk je takto velice kvalitni , jo a na TV mam stale zvuk uplne stlumeny takze me to hraje jen ve vsech 6 bednach v systemu domaciho kina 5.1 , doufam ze to chapes , je moc brzo na to neco vysvetlovat :lol::lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Big.rob

aha diky Tomus , Tomus mozna me poradis i s problemem ktery se ukaze cca 2x do mesice , nastavim pres EPG nahravani vse se jako ze v poradku nahrava a pak kdyz se chci podivat treba za neakej cas na neaky ten nahrany porad spustim jej a je jen cerna obrazovka pricemz casomira nahravky skace cca po 3 sekundach dopredu , a nepomuze restart a nic , podotykam ze si nahravam asi tak cca 40 poradu mesicne takze je to cca 2x ze 40ti , a stava se to u ruznych programu ne jen u neakeho urciteho a to dokonce i v okamzik kdy 100% vim ze na tom danem poradu v ten okamzik signal byl !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...