Přejít na obsah

Máte někdo už rychlost co UPC sliboval???

Doporučené příspěvky

Rychlost mate jsou podle Vaseho tarifu,

konecne navyseni rychlosti probehne na konci brezna, pokud Vam to jede pomaleji, tak si muzete stezovat az v dubnu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Si můžete pískat s těma vašima rychlostma, já se prostě od těch 4Mbps neodlepím :cry: Jaro je tu a v Teplicích to stále nejede (tedy alespoň mě). Je tu pro porovnání někdo z Teplic s nejnižším tarifem? Já vím do konce března zbývá ještě pár dní, ale jak tu tak koukám, tak to už každýmu jede aspoň 6 / 0.75 :(

434065800.png

Návštěvník OndrejB
Brno-černý pole..slibovali v březnu 25Mbit...kde sou??? sliby chyby!

434544700.png

Tyyy vole, mít to, co máš ty, tak jsem rád! :D

Vždyť ten rozdíl mezi 18 a 25 Mbity stejně v reálu nepoznáš.

Návštěvník Milav
Super to je na prd já mám 6600kb/s 750kb/s.Prosím vás kolik mám mít 9800Mb/s??.

jak to že mám rychlost 6600Kb/s když se s tím nedá moc stahovat!.

Nepíšeš co máš za tarif, konečná rychlost je podle placeného tarifu. A že se s tím co máš nedá moc stahovat?? Pořiď si O2 (reálných 200-600kb/s) nebo Ufona (reálných 60-120kb/s) a pak poznáš, co je rychlost stahování, nikdo Tobě ani ostatním "stěžovatelům" přece nebrání opustit UPC a přejít jinam, ale dost pochybuji, že si (až na pár vyjímek) polepšíte.

Je vidět, že vy všichni kdo brečíte nad malou rychlostí jste asi nezažili modemy 14k a 28k. Pravda, máme nárok na placenou službu, ale konec března ještě zdaleka není a konečná rychlost není garantovaná - je tam slovíčko 10 Mb/s, 20 Mb/s.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...