Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Když si koupíš od O2 adsl 8Mbit,je to jen název služby,není to rychlost která je garantovaná,to znamená že např když budeš 1Km od DSLAMu tak si můžeš naměřit rychlost od 4-8Mbit,ale pokud jsi třeba 5km tak si sice platíš 8Mbit,ale na DSLAMu budeš mít třeba jen 2Mbit,takže je na Tobě co vlastně chceš.

Odesláno

Praha 4

437723483.png

Odesláno
nechápu..., podle IP vidím, že jsi taky u UPC, tak, pokud se ti tam něco nelíbí, máš možnost s nimi ukončit smlouvu a přejít k němu lepšímu a spolehlivějšímu. Třeba k O2

nemusi to byt nutne o2, ja byl pres rok u radiokomunikaci a vsechno jelo, tak jak melo. pak jsem presel k upc, minuly rok v cervnu, a net fungoval spravne asi 4 mesice, ted pul roku ani nahodou, takze davam tomu tejden, max. 14 dni a navrat zpet k radiokomunikacim. maj sice nizsi rychlosti a vyssi ceny, ale aspon to funguje tak, jak ma (v ramci technologie adsl)...

Odesláno

Od 25.3. jede můj LIGHT 20/1,5 :lol: od řijna 08 mám slevu 50% přislíbenou na rok, ale pouze ústně(zatím žádný problém platím 397 Kč) a tak jsem zvědavej jestli se mi nepokusej napálit plnou palbu, když už mi to jede naplno :roll:

Odesláno

Brno- 20M - maximum, kterého dosahuji...

438106255.png

Odesláno

U mě ve Zlíně Starter pořád od února 7.2M/270k. Down mi bohatě stačí, ale ten upload by to chtělo vylepšit aspoň o píďu.

• Super, Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465
  • Zlín
Odesláno

Chomutov je na tom takto:

438540295.png

Odesláno

Ja mam v Chomutove :

438863283.png

Odesláno

Já mám v Uherském Hradišti 15/1,5.

Tarif Easy :lol:

438974660.png

Odesláno

Já už sem z toho UPC pomalu na prášky. Napřed o Vánocích velké haló, jak se bude v novém roce zrychlovat. V lednu se objeví harmonogram, že zrychlování bude postupné až do března, no dobře. V lednu to naběhlo 4/0.250, únor 6/0.250, začátek března 10/1. Jenže to šťastné období 10/1 trvalo asi 3 dny a teď celý březen 6-7 down, 0.250 upload, nějakou dobu stávkovaly i torrenty, teďka jedou přes den v pohodě. To jsem fakt zvědavej jestli mi to konečně zvednou na toho apríla nebo přijdou s další výmluvou, proč to nejde. UPC je banda vyčuraných diletantů, jinak lokalita Brno sever. :?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague