Přejít na obsah

Máte někdo už rychlost co UPC sliboval???

Doporučené příspěvky

BTW: má někdo podobné hodnoty na původní Karnevalácké síti :?:

myslim, že teď je už jedno, čí ta síť byla původně... tyhle výsledky sou dlouhodobě stejný a neměnný na speedtest.net a reálný rychlosti odpovídají... tarif classic, lokalita praha 8

441076379.png

soused má původní tarif easy

441077129.png

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Návštěvník Tukancheez
BTW: má někdo podobné hodnoty na původní Karnevalácké síti :?:

myslim, že teď je už jedno, čí ta síť byla původně...

Nemyslím si, viděl jsem již pár měření, kde Karnevalácká síť nezvládala upload na 1,5Mbit. Nejsem jediný, kdo se nedokáže s uploadem přehoupnout za žádnou cenu přes 1,2Mbit UP.

Jsem zvědav, no už se pomalu chystám je kontaktovat, udělal jsem to kdysi s tímto problémem, ale bylo mi sděleno, že pokud problém přetrvá mám se ohlásit znovu po dokončení navyšování rychlostí v dubnu.

Zatím žádná změna :) Download super ...upload není úplně 100%ní... :(

OStrava-Přívoz, od neděle po restartu to co mám mít 15/1,5 +-15%, myslím že to je tarif easy. torrenty jedou rychle i večer, akorát DC++ večer klesá na nulu...ale nemůžu chtít asi všechno, že :lol:

To vše za 285kč, zavolal jsem si loni o slevu, takže dobré..

Návštěvník OndrejB

Po restartu modemu:

441465286.png

Brno - Veveří, původně Karneval.

Tarif Starter (tlačí to tam z posledního, co se dá dělat).

//EDIT:

Špatný mirror, omlouvám se. Prague:

441467063.png

Já se přiznám,že tomu speedtestu moc nevěřím,jako jediný test mu ukázal,že mám rychlost 14M,ale na všech ostatních testech to bylo okolo 9M.Tak jsem zkusil stahovat nějaký soubor z Tiscalli (demo hry) a rychlost nebyla vyšší,než 1mega,no tak teda nevím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...