Přejít na obsah

Máte někdo už rychlost co UPC sliboval???

Doporučené příspěvky

Návštěvník fwefw

Tak u těch zdrojů jsem měl down load 1700 Kb/s.

Jinak je fakt, že se mi zlepšila rychlost dřív se mi drhla i videa z youtube a teď jedou v pohodě. Na rychlost. cz jsem měl něco kolem 3 mb a teď kolem 13 mb. Je zajímavý, že se mi to zlepšilo, když jsem volal na UPC a objednal si technika. Předtím to jelo furt, jak z modemu a teď už skoro dobrý. Tak přemýšlím, jestli ho odvolat nebo ne, přeci jenom mu platit 1000 za chvilkovou návštěvu nechci. Jinak jsou UPC strašní h**zlové, vem si, že jim platím jenom za internet kolem 15000 ročně a to nepočítám platby kabelovou televizi která buď mrzne nebo kostičkuje a když mám jednou nějaký reálný problém, který trvá nějakou dobu, tak chcou 1000 za návštěvu. To je snad horší než lichva. Pokud si o ně ten šašek s notebookem řekne, tak ho asi vyhodím nebo nevim co. :x

Návštěvník fwefw

Chtěl jsem se zeptat, jak vám jedou streamový videa např. youtube ? Mně se youtube strašně seká na všech prohlížečích a ne a ne načíst normálně plynule, někdy se nenačítá vůbec. Dřív to tak nebývalo, ale teď už to je nějakej pátek takhle. :(

Chtěl jsem se zeptat, jak vám jedou streamový videa např. youtube ? Mně se youtube strašně seká na všech prohlížečích a ne a ne načíst normálně plynule, někdy se nenačítá vůbec. Dřív to tak nebývalo, ale teď už to je nějakej pátek takhle. :(

Mne to jede uplne v pohode (Easy 6M)

Od 21.1.2009 mám rychlost 6Mb/s 256Kb/s snad to budou jen zvyšovat a ne naopak.

UPC mě napsalo: že omlouvají za rychlost 2048kb/s 128kb/s bylo z důvodu nedodělaný sítě lokalitě Litvínov.

Návštěvník glide

tak se mi prozatím v Plzni zvedla rychlost, tarif Light ze 6Mbit na 8Mbit čili z www/ftp stahuju 1MB/s, upload zatím nezměněn, zůstává 512kbit/s :arrow:

podle tabulky co mi přišla nedavno od UPC bych měn na konci března očekávat

20 000 kb/s 1 500 kb/s

tak jsem zvědav

Návštěvník Tukancheez

Od 1.2.2009 bych měl přejít na tarif 20M, každým dnem se rychlost zvyšuje, je vidět, že stanovený termín se snaží zvládnout v pořádku, uvidím kam až povyleze poté upload a rychlost downloadu

Nyní:

398005117.png

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...