Přejít na obsah

Máte někdo už rychlost co UPC sliboval???

Doporučené příspěvky

Tak dneska jsem odevzdal technikovi modem od UPC a od 1.2. 09 mam optiku za 500,-/mes

u2009057093.png

pekne a jak u MI dostat 'normalniho' opticke pripojeni jako koncovz uzivatel ?

ci jsou potreba specificke 'jine' podminky ?

o MI vim, ze maji velmi pekna a kvalitni datacentra a interni optickou sit, ale moznost se na ne 'jednoduse' pripojit je mi celkem novinka :)

Tak dneska jsem odevzdal technikovi modem od UPC a od 1.2. 09 mam optiku za 500,-/mes

u2009057093.png

Zdravim tak ja sem modem odevzdal uz v pondělí a mam taky optiku pres pescomnet 666,- mesicne, obcas to jede i 30Mbit ale garantovana je 6Mbit/6Mbit a ta opravdu jede porad nikdy nejde pod.

speed.io.png

Návštěvník onak

Dneska jsem zkusil znovu otestovat svůj tarif 10M a zjistil jsem následující:

Download - pohybuje se v rozmezí 900 - 1300 kB/s, ovšem během stahování rychlost občas kolísá až k 150 kB/s.

Upload - pohybuje se v rozmezí 90 - 110 kB/s, ovšem během nahrávání rychlost občas kolísá až k 30 kB/s.

Vše bylo testováno přes FTP UPC. Takhle to jede, pokud síť není nějak výrazně vytížená. Jsou dny, kdy download jede 300 - 500 kB/s a upload kolem 80 kB/s.

Správné rychlosti by měly být takové:

Download - 1280 kB/s, Upload - 128 kB/s

• po 3 týdnech...

2mbit sem mel skoro cely unor, pry se na me lokalite menil bridge (neco pres 3 tydny). Konecne 28. 2. mi to jelo 10mbit, aby to dnes jelo zase 2mbity. Soucasne se mi skoro nenacitaji webove stranky, ping v Lotru online je kolem 1500ms. Lokalita Brno-Styrice.

Já mám tyto poznatky: Po navýšení rychlosti na 10/1 mi speedtest naměří cca 4/1, ale když stahuju přes Download Manager, kterej si udělá pro soubor 8 kanálů tak stahuju na těch 10Mbit. Nevím čím to je, ale na stahování se takhle Download Manager nebo i jiné podobné nástroje vyplatí.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...