Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Jak by jste oznámkovali současnou programovou skladbu Barrandov TV ( známkování jako ve škole ) 29 hlasů

1. 1. Jak by jste oznámkovali současnou programovou skladbu Barrandov TV ( známkování jako ve škole )

• 1
      1
    • 2
      5
    • 3
      5
    • 4
      10
    • 5
      8

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Featured Replies

Odesláno

tak co zmenil nekdo z vas nazor na Barrandov TV po trech mesicich vysilani ??

Ja osobne ne stale se tam divam jen na 3 programy ktere sleduji od zacatku nic vic me tam zatim neoslovuje .

Odesláno

Po 3 měsících jsem měl zapnutý Barrandov 1x asi na 3min....

Tato TV mě naprostoi neoslovila, stejně jako zpravodajská Z1 a spousta jiných.

Odesláno
tak co zmenil nekdo z vas nazor na Barrandov TV po trech mesicich vysilani ??

Ja osobne ne stale se tam divam jen na 3 programy ktere sleduji od zacatku nic vic me tam zatim neoslovuje .

mám to stejné, na druhou stranu, včera jsem se tolik těšil na Cool a první pořad - reklama, to si fakt mohli odpustit, nakonec jsem to stejně přepnul a sledoval jen Brainiac. Tenhle souboj u mne zatím Barrandov s přehledem vyhrává.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odesláno
Tenhle souboj u mne zatím Barrandov s přehledem vyhrává.

Tak to u mě je to přesně naopak. Jednoznačně u mě vyhrává Prima Cool. Pokud pojede v podobném stylu jako včera, tak budu fakt spokojen. Povedený začátek. To Barrandov jsem už takřka odpískal.

Odesláno

Prima Cool: Brainac,Topgear..toto vechno jsem uz sledoval na Discovery

Barrandov TV...občas dokumenty po 19h, třeba Pán hadů v HD aspon kvalitní obraz (nevim jestli to je pravé HD nebo upscale, ale je to kvalitní obraz u dokumentu)

Odesláno

Tak jsem hodil na UPC dotaz, kdy pojede Barandov HD v Brně a odpověděli že není v nabídce.Koukám jako jelen, na netu ji v nabídce mají.

Odesláno

Barrandov HD uz davno bezi na cele digitalni siti UPC (vcetne Brna).

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Jestli mužeš poradit jak to mám naladit, v nabídce ji nemám a ruční ladění bylo neuspěšné a přijimač HD mám, kdyby náhodou.Barandov jako takový chytám ale nevím jestli je to HD, neni to nijak označené.

Odesláno

Vysílají ho na kmitočtu 730 MHz nebo 274 MHz (podle lokality) a je označen jako Barrandov TV HD (přehled jednotlivých streamů najdeš tady na foru se všemy podrobnostmi o nich)

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague