Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Jak by jste oznámkovali současnou programovou skladbu Barrandov TV ( známkování jako ve škole ) 29 hlasů

1. 1. Jak by jste oznámkovali současnou programovou skladbu Barrandov TV ( známkování jako ve škole )

• 1
      1
    • 2
      5
    • 3
      5
    • 4
      10
    • 5
      8

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Featured Replies

Odesláno

Tipuju,že v UPC angažovali právníka s odlišným právním názorem na programy "must carry". Ke kódovaným programům dnes přibyla Tv Barrandov!

P.S. Asi to je OK, Barrandov i ČT4 jsou v základní nabídce analogu.

Odesláno

Tak co se tyka Barrandova, tak ten jede i v analogu v nabidce Mini, takze tam neni co resit, ale u tech dvou ostatnich kanalu neni jasne jak si ten pojem "must carry" vylozit.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

tomus>myslím, že to platí i o ČT4. Alespoň v bývalé karnevalí analogové oblasti Chomutov (konkrétně Teplice) je v nabídce MINI i ČT4.

• po 2 týdnech...
Odesláno

JAKÝ JE VÁŠ NÁZOR NA UPLYNULEJ MĚSÍC NA BARRANDOV TV ?

Odesláno

:-) zmenili jste nazor na Barrandov TV ? mame za sebou mesic a tyden vysilani ....

Ja osobne jsem celkem spokojenej , sobotni vyber filmu je paradni , zajimalo by me treba jakou mel sledovanost film 16 bloku ! ? Patecni ceske filmy jsou take celkem koukatelne , nehlede na to ze Nova se okamzite taky snazi zareagovat a zarazuje ceske Nedele ... Sice nesouhlasim s tema pitominama co vysilaji pres vsedni den ( sladka laura , laloola atd ... ) ,ale jinak jsem v celku spokojen , je to jen muj nazor nikomu ho nenutim :lol:

Odesláno

Mé hodnocení zůstává stejné, oznámkoval bych je 4 (školní hodnocení). Vyberu si tam jen velmi pomálu, zatím žádný pozitivní posun. Ale jak jsem už psal, je mi to celkem jedno, protože při šíří současné televizní nabídky, když si nevyberu pořad na TV Barrandov, tak si jej vyberu někde jinde.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague