Odesláno 21. ledna 2009 16 let Jestli je pořad jen upscalovaný na 1080i nebo je nativně v HD, tak to poznáš na první pohled. Sice tuhle informaci na STB nenajdeš, tak se stačí na ten obraz podívat a hned vidíš (já to aspoň na 46tce úhlopříčce poznám opravdu na první kouknutí zcela okamžitě).
Odesláno 26. února 2009 16 let Ahoj, chtěl bych se zeptat majitelů Handanu CV-7000HD, zda-li se jim u nově zařazené stanice Meteo TV dole v informačním řádku zobrazuje znak formátu obrazu, tedy 4:3? Mě se to totiž nezobrazuje, a obraz je tak rozšířený přes celou obrazovku, ale tak že je roztažený. Prostě obraz je zdeformovaný, protože se automaticky nepřepne na 4:3 nebo ZOOM.
Odesláno 26. února 2009 16 let Asi Ti to mepomůže, ale DVBViewer zobrazuje u Meteo TV formát 5:4 a je zobrazen bez deformace.
Odesláno 26. února 2009 16 let Ahoj, chtěl bych se zeptat majitelů Handanu CV-7000HD, zda-li se jim u nově zařazené stanice Meteo TV dole v informačním řádku zobrazuje znak formátu obrazu, tedy 4:3? Mě se to totiž nezobrazuje, a obraz je tak rozšířený přes celou obrazovku, ale tak že je roztažený. Prostě obraz je zdeformovaný, protože se automaticky nepřepne na 4:3 nebo ZOOM. Me to u CV-7000 dela to stejne, ale na CV-6000 to funguje dobre, DVR indikuje format 4:3 a take ho zobrazuje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 28. února 2009 16 let Ano je soucasti STB. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.