Návštěvník floutek Odesláno 8. ledna 2009 Sdílet Odesláno 8. ledna 2009 Dnes Ostrava porad stejne i po restartu,takze zadna zmena.Uz me to sere....... neumim vlozit obrazek,tak davam odkaz: http://www.speedtest.net/result/386637051.png a dalsi http://www.speedtest.net/result/386640919.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. ledna 2009 Sdílet Odesláno 8. ledna 2009 Kdybys raději místo toho, že tě to sere, připsal jaký máš v současnosti tarif... Taková rychlost moc neřekne... Jen pro info - rychlosti se budou navyšovat postupně až do konce března. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fireball Odesláno 9. ledna 2009 Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 Ja treba mam tarif klasik...12 na 1 as vcera sem mel po restartu 14 na 1 presne podle harmonogramu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. ledna 2009 Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 Mě zvýšili rychlost z 4 na 6Mbit jak slíbili, teď už jen 2 měsíce a budem si užívat 13Mbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fingon1 Odesláno 9. ledna 2009 Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 Panove budte radi za nominalni rychlost. Ja uz mam od 4.1. snizenou na polovinu - jak down tak up - tarif light. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. ledna 2009 Sdílet Odesláno 10. ledna 2009 Ostrava Pustkovec, vcera jsem restartnul modem a jedu na 4Mb/s z puvodnich 2Mb/s(Starter), super, stahovani se skratilo o polovinu a cenu mam take polovicni 245Kc/mesic na cely rok a brezen 10Mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jurdis Odesláno 3. února 2009 Sdílet Odesláno 3. února 2009 Pred chvili jsem provedl restart modemu a skutecne rychlost je navysena. A to jsem si odhlasenim snizil platbu za internet easy na 285Kc/mes. A od brezna 15Mbit. Pred restartem Po restartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. února 2009 Sdílet Odesláno 4. února 2009 No mi jede Light od pondelka v Hrabove takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. února 2009 Sdílet Odesláno 13. února 2009 dneska mi rano pekne spadla rychlost z 1,2MB/s na 250kB/s....o uploadu z 60 na 17 ani nemluvim. Stalo se tez nekomu? Ostrava - zabreh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. února 2009 Sdílet Odesláno 14. února 2009 Ostrava-jih to samé,z 1,2M na 3M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.