Odesláno 10. ledna 2009 16 let Rád bych se zeptal jestli bylo nutné po přechodu na digitální vysílání nějak změnit zapojení kabelového signálu do TV. Signál mám zapojen přes VCR a DVD, ale po přechodu na digi vysílání, téměř vždy při zapnutí TV signál bud nejde nebo strašně zrní, po vypojení a zapojení SCART kabelu obraz obvykle naskočí...
Odesláno 10. ledna 2009 16 let Scart kabelu z DVD ? STB od UPC tam mas nebo ne ? Zkuz to popsat podrobneji. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. ledna 2009 16 let A jestli se můžu zeptat, co s tím má co dočinění digitální signál? Přijímáte analogový nebo digitální signál? Když tedy nemáte STB máte TV s digitálním DVB-C tunerem? A s tím SCARTEM mi to taky není nějak jasný, vždyť na samotný signál nemá SCART žádný vliv, ledaže byste měl koaxiální kabel zapojený do VCR a z VCR by vám vedl jen SCART do TV, dále by vám do TV už nevedl koaxiální kabel s televizním signálem. Signál byste si tak v tomto případě přijímal do TV přes VCR. Jestli to máte zapojené tak, jak popisuji, tak problém může být ve SCART kabelu, zkusit použít jiný, a nebo přímo ve SCART konektoru na VCR či TV.
Odesláno 11. ledna 2009 16 let Takze mame to chapat tak ze signal ti jde koaxem do TV pres VCR a DVD a na TV mas nevoleny nejaky analogovy kanal a pokud nepohnes se SCART kabelem (kde ?), tak to blbne ? Nebo ti jde signal do TV po scartu treba z videa a na TV mas prepnuto (muze s e prepinat i samo) na externi (AV) vstup ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. ledna 2009 16 let Signál jde ze zásuvky kabelovky do VCR a odtud scartem do TV. DVD je s TV také spojeno scartem. Otázka zněla jestli jsem neměl nějak změnit toto zapojení, protože v/u problémy začly zhruba v době kdy se přešlo na digi vysílání... Je mi jasný, že kabelovka signál üpravuje sama a rozdíl bych asi neměl poznat, ale... sorry jsem tomto abs. laik... :oops:
Odesláno 12. ledna 2009 16 let Pokud tedy nemas STB, tak nemas digi signal, ale normalni analog. Dle mne ti chybi propojeni normalnim antennim kabelem z VCR do TV.... ....protoze kdyz nezapnes VCR, tak ti nepujde zadny signal do TV. - - - CA modul OVA
Odesláno 12. ledna 2009 16 let Pokud je to jak pises, tak bych videl problem nekde ve SCARTu, s provozem digitalu to nemuze mit nic spolecneho. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. ledna 2009 16 let jak bych mnel spravne propojit sony rdr-hxd890,sony 46w4000 a dom.kino sony Dav-f200.Jedna se mi o to,jak naladit na rekorderu volne sirene kanaly v digitalu od upc.Stb nemam,propojeno pomoci kabelu hdmi.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.