Návštěvník bhy Odesláno 14. ledna 2009 Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Zdravím. Už asi týden se mi prakticky nejde přihlásit do upc mailové schránky přes webmail (z mail klienta jsem to nezkoušel, protože je mi to na nic, potřebuju webmail). Přihlašovací stránka po zadání loginu a hesla zobrazovala nejrůznější chybová hlášení, teď se to ustálilo na "účet na vzdáleném serveru nelze najít". (Zkoušel jsem čistit cache broweseru i použít jiný browser, pořád totéž.) Docela mě to štve, naivně jsem to považoval za spolehlivé. Teď se musím všude přeregistrovávat a otravovat lidi, nádhera. Psal jsem samozřejmě na technickou podporu, ještě jsem si všiml, že mi došla potvrzení těch dotazů, ale o odpovědi už nic nevím, protože se do mailu nejde přihlásit už přes 24 hodin v kuse. Děje se vám to též, nebo webmail upc vůbec nepoužíváte? P.S. Off-topic: lze nějak zabránit tomu, aby se v signatuře Jabber ID chybně interpretovalo jako emailová adresa a zabalovalo do tagu mailto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 14. ledna 2009 Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Já občas (včera) používám tuto URL https://www.chello.com/Home/Webmail/cz_CZ_upclive/. Docela se mi to líbí, vzhledem k tomu, že se na CHELLO.com přihlašuji jako cislosmlouvy@KARNEVAL.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník bhy Odesláno 14. ledna 2009 Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Díky, bohužel, při pokusu o přihlášení přes https://www.chello.com/Home/Webmail/cz_CZ_upclive/ mi to píše tutéž chybu, jako když to zkouším přes https://web-edge.chello.com/do/dologin - na první pokus "Poštovní server vzdáleného účtu nelze najít. Zkontrolujte nastavení poštovního serveru u tohoto účtu a akci opakujte." a na druhý pokus "500 Servlet Exception" a nějaký výpis z kódu, začínající "java.io.FileNotFoundException: /failedlogin/content.jsp". Mají to nějak rozbité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník OndrejB Odesláno 14. ledna 2009 Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Jeee, díky. Funguje ve tvaru cislosmlouvy@karneval.cz, ale nemám tam žádný emaily (což pochybuju, že by tam nebyl SPAM od UPC). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník bhy Odesláno 14. ledna 2009 Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Neřekl bych, že je problém s javou u mne. Totiž nikdy jsem javu v browseru neřešil (v debianu navíc ta oficiální dlouho nebyla kvůli licenci), celkově protože jsem zastával názor, že se tak stránky nemají dělat a konec konců ani nedělají, pokud člověk chodí jen na ty rozumné. Ale hlavně, až dosud mi to fungovalo, čili buď začali používat javu teď (s křížkem po funuse, zatímco jinde ji vytlačuje ajax), nebo je problém jinde. (Měl jsem za to, že servlet je, narozdíl od appletu, něco, co má běžet spíš na serveru, než u mě, ale nevidím do toho.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 14. ledna 2009 Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Omlouvám se, servlet "běží" opravdu na straně serveru. Pak tedy umím odpovědět jen, že já se normálně přihlásím a to i před chvílí z jedněch starých W98. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 14. ledna 2009 Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Jeee, díky. Funguje ve tvaru cislosmlouvy@karneval.cz, ale nemám tam žádný emaily (což pochybuju, že by tam nebyl SPAM od UPC). Me tam zadny SPAM nechodi. Myslim, ze je to normalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 31. ledna 2009 Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Právě jsem si všiml nového vzhledu WebMailu. Je tam ještě logo "Openwave Systems Inc.". Ještě malá poznámka k tomu přihlášení. Fungují mi všechny původní schránky z Karnevalu, tedy cislo_smlouvy@karneval.cz. Nemůžu se ale dostat do schránky jmenoprijmeni@upcmail.cz, která by mi už rok měla fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 31. ledna 2009 Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Já to tedy namám udělaný jménopříjmení@upcmail.cz , ale je to vytvořený takhle: příjmeníprvnípísmenojména@upcmail.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 31. ledna 2009 Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Tak jsem se dovolal na podporu a povedlo se. Změnil mi heslo a funguje mi jmenoprijmeni@upcmail.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.