Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

No mě už jednou napsali že mám zavolat a pravděpodobně bude potřeba domluvit technika. Bohužel ted odjíždím na týden na kola tak to vyřeším buď až se vrátím nebo to dám za úkol někomu jinému :D

• po měsících...
Odesláno

Fiber 100, internet instalovany v Piatok - Brno, Veveri. Uz pri instalacii mi technik tvrdil, ze Fiber 50, FIber 100, mam to jedno. A ze ked to budem mat pomale, mam im zavolat, ale aj ak s tym nic nespravia :shock:

962108559.png

Viac z toho nevymlatim ani s viacerymi threadmi. Takze volat a dufat, ze s tym nieco spravia, co? :?

Odesláno

Tak to skusim no.

962245377.png962247411.png962249459.png962250347.png

Odesláno

Pouzivam linux, takze ziaden firewall ani antivirus.

Toto nic moc. Ale pred chvilou ked som nieco tahal z dataport.cz, tak som sa tomu 100 mbps uz priblizil (niekolko threadov, 12MB/s).

2m2gnwn.png

Okrem toho ma este ale trapi, ze ked som tahal testovaci torrent z piratebay, tak mi vobec nejde http. Vyzera to na nejake divne blokovanie, z privatnych trackerov som tahal bez problemov.

Dalsi problem su nejake vypadky internetu. Obcas nejde nejaky web nacitat, pri tahani cez jdownloader z file hostingov ma to tiez odpaja.

2zguezb.png

Odesláno

Firefox mi taky ukazuje 12 MB/s, Network Meter ale měří správně kolem 12,6, větší soubory je lepší tahat přes FTP klienta - http://screenshot.cz/D6X6E/FP100.png

JDownloader se někdy chová divně, odpojuje, někdy vůbec nestahuje apod., zatim je to takovej nedodělanej soft, rychlost ukazuje úplně nesmyslnou...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Filezilla a 10 threadov ten 100 mbps dokaze realne dosiahnut, ale konstantne to na 100 mbps samozrejme nejde.

qpnndx.png

A tam medzi 50. a 40. sekundou je prave vidiet nejaky vypadok :/

Ten Netload skusim poriesit s nimi. Videl som stazovat sa aj inych ludi zo zahranicia, ale ja som doteraz tento problem nikdy nemal (s inymi pripojeniami).

Rapidshare presiel bez odpajania.

Btw, konkretne tento torrent som chcel stiahnut na testovanie a uplne mi to blokne http - http://torrents.thepiratebay.org/584040 ... reek_(2010)_DVDRip_XviD-MAX.5840407.TPB.torrent

Urcite to neni poctom konekcii ani nicim podobnym :) To ma byt nejake blokovanie?

Odesláno

mělo by to jet celou dobu naplno, pokud je všechno v pořádku včetně severu, kterej odesílá... ten graf je dost nepřesnej, chtělo by to něco lepšího na měření...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • po měsících...
Odesláno

Zdravím,

mám v Brně od UPC zapojený internet fiber power 25. Zdá se mi ale, že je poměrně pomalý, ve skutečnosti je rychlost kolem 10Mbit/s. To vidím z víc zdrojů:

-na měření rychlosti na upc.cz nebo rychlost.cz naměřím cca 7 - 11 Mbit/s download

-stahování např. z rapidshare mi jede maximálně okolo 1MB/s (tj. 8mbit/s)

-zkusil jsem stáhnout ten zkušební soubor ze ftp serveru upc (fiber25_30s), a ten se mi stahuje cca minutu a dvacet sekund.

Rychlost internetu je stabilní, nevykazuje žádné výpadky, zhruba stejná rychlost v jakoukoliv denní či noční dobu.

Rychlost jsem měřil na dvou různých pc, které jsem postupně zapojil přímo za modem bez routeru, bez jakýchkoliv programů připojujících se na internet (p2p, im). Pořád plus minus stejné.

Mám zavolat na upc? nebo to mám zkusit vyřešit nějak jinak? nebo je takováto rychlost u tohoto tarifu normální?

Děkuji

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague