Odesláno 3. června 2009 15 let Poslední dobou mě u UPC štve, že když něco stahuju z RS,com, tak to dost často se stáhne se špatným CRC
Odesláno 3. června 2009 15 let Kdyby sis to přečetl celé, tak bys věděl, tedy pokud se ptáš na to, co jsem psal. Samozřejmě jsem četl všechno, ale nebylo z tvého příspěvku poznat, kdo a kdy ti to řekl, napsal, nebo kdes tu informaci vzal. Teď už to jasný je.
Odesláno 5. června 2009 15 let mě jede furt vše super Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 9. června 2009 15 let I já jsem spokojen lokalita Praha 13 ,na to že to mám přes kabel a ještě jeden notebook přes wifi tak je to paráda.
Odesláno 18. května 2010 14 let Po telefonickém dotazu mi bylo sděleno,že internet je nutné odhlásit takto. Díky
Odesláno 18. května 2010 14 let Co znamená odhlásit takto ??? Jestli ti řekli přes WEB, tak to jsi tady celkem špatně Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 28. května 2010 14 let Zdravím všechny dnes mi byl nainstalován nový modem k internetu UPC Fiber Power 100 místo stávajícího 30MB. Když dám ale měření rychlosti tak se nedostanu na hodnutu vyšší než 60MB na kabelu a v průměru 25MB přes wi-fi. Kanál je nastaven na 802.11n draft 2.0 . Jedná se o router Belkin N1 Vision. Tyto hodnoty mi přijdou jako výsměch chápu že při přenosu přes wi-fi není možné dosáhnout 100% rychlosti ale 25 MB mi přijde opravdu málo i na kabelu 60MB. Při měření rychlosti dřívější rychlosti jsem se vždy dostal v pohodě na hodnoty 27MB apod. takže by podle mě neměl být problém v nějakém rušení. Díky všem za pomoc a rady.
Odesláno 28. května 2010 14 let 802.11n musí podporovat i notebook, pokud měříš na speedtestu, tak jedině plzeň nebo brno a radši několikrát... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 28. května 2010 14 let Notebook podporuje všechny tyto kanály : Supported PHY Modes: 802.11 a/b/g/n . Jsem z Plzně takže je měřeno v Plzni i v Brně. Psal jsem na UPC a tam mi bylo řečeno že mám zkusit stáhnout soubor z ftp což jsem udělal a nejvyšší hodnota byla 3,4MB a doba stahování cca přes 3 minuty.
Odesláno 28. května 2010 14 let pososej všechny iso najednou odsud ftp://mirror.karneval.cz/pub/opensuse/o ... rrent/iso/ a odsud ftp://ftp.zcu.cz/pub/linux/debian-cd/5. ... 4/iso-dvd/ rychlost sleduj v programu network meter http://addgadget.com/ mělo by to vypadat nějak takhle, pokud by ta linka byla hodně hrbolatá, je někde chyba... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.