Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

spam... mozna by bylo lepsi nechat postovat jenom registrovany...

Odesláno

Jde to z Ukrajiny, bluknu jim rozsah IP.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Fingon1 a jak dluho ti rekli ze ten vypadek bude trvat? Me ani nic neposlali na mejla ze se omlovaji..mysleli si ze si polovicni rychlosti asi nevsimnu.. :shock: Jak dlouho to mas snizene na polovinu? Jenom doufam ze to nebude fakt mesic :( A co ti rekli jaka je pricina problemu?

To co tobe, az sem se ozval, ze prej sou v me lokalite technicke potize (prd potize, potrebuji dat muj bandwitch novymu zakaznikovi odvedle :-)). No sleva na internet byla na fakture celkem v poradku, problem byl se slevou na kabelovku, kde mi totalne posr.. fakturu, navic mi zrusili slevu v akci na balicek Darwin (50 kc misto 100 kc) pac prej mi pozastavili sluzby diky neuhrazene fakture!!! :evil: problem je v tom, ze to oni se pokouseli strhnout si inkaso ze spatneho uctu a pak se neobtezovali to zkusit z toho praveho a tak vznikl nedoplatek, ktery uz je zacalovany.. No proste bordylek a la velke spolecnosti. Uz sem jim reklamoval fakturu a napsali mi ze to jako ze berou ale ze se to projevi az na dalsi fakture. :-D Ja se asi pose..ru smichy, to stejny mi rikali v lednu ze se to objevi na unorove fakture, a ted v unoru kdyz ji zesra..li tak mi reknou ze se to objevi na breznove, jeste ze mam 2 mesicni reklamacni lhutu.

Odesláno

Zdravím vás

Jakou rychlost mám mít když mám EASY 6500Kb/s 512Kb/s nebo 10000Kb/s 512Kb/s

Odesláno

To asi ví jen UPC.

Podle omylem zveřejněného harmonogramu, bys měl v únoru mít 8M/0,5M.

Ale cílových 13M/1,5M se u tarifu Easy zvedlo na 15M/1,5M.

No a hlavně ti to do konce března klidně může kolísat sem tam, protože na tom pracují. :)

Odesláno

Tak od dnešního rána mi to už jede 8/0,5 místo 2/0,128. Tak to jsem zvědavej, jak dlouho to vydrží. Lokalita Brno-Ponava

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Ponava
Odesláno

tak nejak, jak je psano vyse, akorat 8/1, double upload...,brno stred

• po měsíci...
Odesláno

zdravím, někteří jste na tom ještě dobře... já mám objednanou službu 20M... v únoru to vypadalo takto:

417666776.png

a teď takto:

439263595.png

lokalita Jirkov, Chomutov dle slov technika UPC totálně přetížená síť CMTS. A prý se na odtranění závady pracuje.... ale kdy dojde k nápravě? to je ve hvězdách :(

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mám tarif UPC 10 M a poslední týden v březnu jsem měl rychlost 5/0,5 Mb. Od prvního dubna se to vrátilo zpět na 10/1, ale posledních pár dní mám zase 5/1 Mb. Alespoň že ten upload zůstal. Zajímavé je, že soused ve stejném domě má normálně 10/1 Mb.

Odesláno

To stejné u mě, mám tarif Easy, čili bych měl mít 15/1,5, ale mám poloviční download 7,5/1,5. Upload je v pořádku. Lokalita - Brno-Ponava.

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Ponava

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague