Návštěvník Gyd Odesláno 20. ledna 2009 Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Zdravím, jsem čerstvým zákazníkem (10M) a pročetl jsem tu hromadu příspěvků, ale žádnej úplně nevyřešil můj problém: Dostal jsem modem Motorola sb5101e. Pokud k nemu připojím PC přímo, tak je vše OK. Jakmile připojím do modemu router (Ovislink wl 5470AP) a z nej vedu kabelem PC a přes wireless notebook, nastávají problémy: - kolísání rychlosti (i na desetinu z 10M) - velká odezva - při online hraní výpadky připojení (cca 5 vteřin v kuse v různých intervalech) - výpadky jsou postřehnutelné i při načítání online videa nebo webu (po zadání adresy browser malou chvíli nemůže najít stránku a pak ji začne načítat). V nastavení routeru mám naklonovanou MAC adresu, aktualizoval jsem firmware, nastavil základní atributy pro QoS. Nemá někdo stejný router a neřešil (a úspěšně vyřešil) tento problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 20. ledna 2009 Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Proč je tam ta naklonovaná adresa? Čeho je to klon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník karlikus Odesláno 20. ledna 2009 Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Zdravím, jsem čerstvým zákazníkem (10M) a pročetl jsem tu hromadu příspěvků, ale žádnej úplně nevyřešil můj problém: Dostal jsem modem Motorola sb5101e. Pokud k nemu připojím PC přímo, tak je vše OK. Jakmile připojím do modemu router (Ovislink wl 5470AP) a z nej vedu kabelem PC a přes wireless notebook, nastávají problémy: - kolísání rychlosti (i na desetinu z 10M) - velká odezva - při online hraní výpadky připojení (cca 5 vteřin v kuse v různých intervalech) - výpadky jsou postřehnutelné i při načítání online videa nebo webu (po zadání adresy browser malou chvíli nemůže najít stránku a pak ji začne načítat). V nastavení routeru mám naklonovanou MAC adresu, aktualizoval jsem firmware, nastavil základní atributy pro QoS. Nemá někdo stejný router a neřešil (a úspěšně vyřešil) tento problém? Měl jsem s tímto Ovislinkem stejným problém a kamarád taky. Pořešil jsem to jiným routerem a šlape to jako hodinky. Tento problém jsme řešili i u jiných internetových přípojek. Hlavně se hodně hřeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Gyd Odesláno 21. ledna 2009 Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Nasel jsem to nekde tu v diskusi, ze to pomuze, uz jsem to odstranil. Router jsem resetoval na tovarni nastaveni a nahral novy firmware, prozatim to funguje, jak ma, coz ale fungovalo i pred tim, ale pouze dva dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník karlikus Odesláno 21. ledna 2009 Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 To jsem také zkoušel.... asi na týden to pomohlo. Ale uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 21. ledna 2009 Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 IMHO, pokud naklonuješ MAC adresu, z konkrétního PC, mohlo by se stát, že by ten pakety byly zmatené a nevěděli by, kam mají putovat, jestli do routeru nebo do PC. Takže, jestli jsi to odstranil a router má svou MAC adresu, je dobře, že jsi ho restartoval. Doufám, že jsi restartoval i modem, aby i ten měl jasno v MAC adresách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Gyd Odesláno 6. února 2009 Sdílet Odesláno 6. února 2009 Tak zatim se to stale drzi, popisovany problem zmizel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. března 2009 Sdílet Odesláno 17. března 2009 zdrawim .. mam stejny modem jako tu uvadis, akorad mam router asus rx 304, ale dela mi to presne co rikas ty, pri online hrani sekundovy vypadky, pri nacitani videa kdyz je vypadek tak taky nemuze nacist stranku, a stava se to az po navyseni rychlosti ze 2 na 10mb, predtim bez problemu, byl tu ume technik a vymenil mi modem, ale dela to porad jak si to vyresil ty ? diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.