Odesláno 20. ledna 2009 16 let od začátku sem měl problém pouze s viasatama, tak jsem si říkal že to je jeden mux a bude asi na vině rušení a protože nic jiného nesekalo tak sem to neřešil, ovšem poslední dobou kostičkuje i Nova, nebo se stává že kompletně vypadne signál na několik sekund, kostičkují a sekají se třeba i HD programy . . . je divné že tyhle problémy začaly až v poslední době a nemám je jenom já. Lokalita Brno kolem ul. Kotlářská +- dva bloky
Odesláno 20. ledna 2009 16 let Tomus , sleduj ze je to hlavne Brno , ale je zajimave ze ty nic nepozorujes ..
Odesláno 20. ledna 2009 16 let třeba teď během Ulice na Nově vypadl signál cca na sekundu už asi třikrát
Odesláno 21. ledna 2009 16 let Nemuzete to takto generalizovat, v mnoha pripadech se muze jednat o lokalni problem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. ledna 2009 16 let aspon v tom nejsme sami http://www.digizone.cz/aktuality/obyvat ... kabelovou/
Odesláno 21. ledna 2009 16 let ja bych řekl že to nebude lokální problém, protože stejný je jak po celé republice - volal už někdo na UPC?
Odesláno 21. ledna 2009 16 let Ja bych ale rekl,ze je to cim dal horsi....Vcera jsem psal na Upc,,,,havarka...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.