Odesláno 23. ledna 2009 16 let Ano, na Eurosportu to dělá dost často - to vážně skvělé, když se někdo odrazí ke skoku a v tu chvíli to zamrzne to se ti zdá,že obraz zamrzl.to jen ten krasobruslař má nový trik.a o jak dlouho vydrží ve vzduchu .jinak na KC ví o těchto problémech a na odstranění se prý pracuje.aspon to platí pro BRNO,VYŠKOV,BLANSKO a ADAMOV.v ostatních lokalitách prý problém není. takže doporučuji všem,co nejsou z těchto lokalit,aby to klidně i několikrát denně urgovali na KC To je ,ale zajimave , ze to nedela vsem jenom nekomu ! jsem z Lisne a dela nam t tu v ulici prakticky vsem s kym sem mluvil , a treba Tomus je taky z Lisne a rika ze u neho vse OK !
Odesláno 23. ledna 2009 16 let Vcera se me taky zdalo ze to kostkuje trochu casteji nez obvykle a take obcas vypadavaly barvy u obrazu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. ledna 2009 16 let Takže teď jsme mluvili s naší babičkou co má taky UPC digital. Bydlí v Brně - Juliánově. Cca 500 metrů vzdušnou čarou od nás (Brno - Židenice) . Má rovněž už skoro týden ty samé problémy. čili jak už tu někdo říkal - je nesmysl, aby se takovému množství lidí pokazily kabely zaráz. Dneska jsem se pokoušel dovolat na UPC, abych si trochu ulevil, ale po spojení mi to na druhé straně opakovaně zavěšovalo. Ti sviňáci tam cosi kurví a ani nedají vědět. Očekával bych spíš informace, omluvy a nějakou tu slevu. Přece jen to není zadarmo. Tenhle přístup k zákazníkům se mi fakt nelíbí.
Odesláno 23. ledna 2009 16 let Takže teď jsme mluvili s naší babičkou co má taky UPC digital. Bydlí v Brně - Juliánově. Cca 500 metrů vzdušnou čarou od nás (Brno - Židenice) . Má rovněž už skoro týden ty samé problémy. čili jak už tu někdo říkal - je nesmysl, aby se takovému množství lidí pokazily kabely zaráz. Dneska jsem se pokoušel dovolat na UPC, abych si trochu ulevil, ale po spojení mi to na druhé straně opakovaně zavěšovalo. Ti sviňáci tam cosi kurví a ani nedají vědět. Očekával bych spíš informace, omluvy a nějakou tu slevu. Přece jen to není zadarmo. Tenhle přístup k zákazníkům se mi fakt nelíbí. tak nevím jak vám,ale mě od UPC došla tahle sms:Vážený kliente,ztrátu signálu digitální TV máme nahlášenou již i ve vaši lokalitě.Zatím prosím nevolejte kvůli servisu.Omlouváme se,vaše UPC - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 23. ledna 2009 16 let Me dneska zaply vsechny programy,myslim i ty co nemam zaplacene...Jesli si mysli,ze mi tim zalepi hubu,tak to jsou hosanci na omylu....
Odesláno 23. ledna 2009 16 let Me dneska zaply vsechny programy,myslim i ty co nemam zaplacene...Jesli si mysli,ze mi tim zalepi hubu,tak to jsou hosanci na omylu.... to se neboj oni ti je zase rychle vypnou a tim spis kdyz se tim budech chlubit zde na foru Upraveno 23. ledna 2009 16 let uživatelem Big.rob
Odesláno 23. ledna 2009 16 let Jinak nevim jaka je situace ve vasich domacnostech ,ale u nas Brno-Stara Lisen , ulice Jatecni dneska BEZ PROBLEMU !!! , mel sem asi 5 hodin vyplej STB ze zasuvky tak nevim jestli je to tim , nebo jestli uz to opravili ...
Odesláno 23. ledna 2009 16 let To chápu, při vypnutém STB se určitě kostičky na TV nedělaly. Promiň tohle už jsem asi přehnal. Chápu, že po zapnutí ti to fungovalo lépe.
Odesláno 23. ledna 2009 16 let Takže teď jsme mluvili s naší babičkou co má taky UPC digital. Bydlí v Brně - Juliánově. Cca 500 metrů vzdušnou čarou od nás (Brno - Židenice) . Má rovněž už skoro týden ty samé problémy. čili jak už tu někdo říkal - je nesmysl, aby se takovému množství lidí pokazily kabely zaráz. Dneska jsem se pokoušel dovolat na UPC, abych si trochu ulevil, ale po spojení mi to na druhé straně opakovaně zavěšovalo. Ti sviňáci tam cosi kurví a ani nedají vědět. Očekával bych spíš informace, omluvy a nějakou tu slevu. Přece jen to není zadarmo. Tenhle přístup k zákazníkům se mi fakt nelíbí. tak nevím jak vám,ale mě od UPC došla tahle sms:Vážený kliente,ztrátu signálu digitální TV máme nahlášenou již i ve vaši lokalitě.Zatím prosím nevolejte kvůli servisu.Omlouváme se,vaše UPC Ano, je pěkné, že alespoň někdo je informován a že díky tomuhle fóru se to dozví i někteří ostatní. P.S. něco se změnilo. Asi 3/4 hodiny jsem koukal na Viasat Explorer a ani jednou to nezakostičkovalo. Jenom uprostřed dokumentu přešli plynule z češtiny do ruštiny a ne a ne se vrátit nazpátek. Přece jenom tuhle řeč už jsem dávno zapoměl. Ale za tohle už asi UPC nemůže. :D:D
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.