Odesláno 22. ledna 2009 16 let Chci se v průběhu února připojit na UPC internet. Byl mi nabídnut tento balíček: 10M(299kč)+TvStarter(98kč), min.doba užívání 12měsíců Nikde na stránkách UPC jsem tento balíček neviděl. Když jsem se ptal o co jde a že jsem na www.upc.cz nic takového nenašel, bylo mi sděleno, že informace na webu jsou obecně informace z centra UPC a že "lokální" obchodní zástupci mohou nabízet i "nižší" ceny nebo něco v tom smyslu. Máte někdo podobnou zkušenost nebo může mi to někdo objasnit? Není to nějaká finta?
Odesláno 22. ledna 2009 16 let Já v tom fintu nevidím. Normálně loví zákazníka a tak se podbízí. Takové nabídky je podle mne dobré využít a případně koncem období prodloužit na další rok.
Odesláno 22. ledna 2009 16 let Jojo, to je celkem běžné, například za mnou chodí asi tak 2x ročně různí obchodní zástupci UPCčka a nabízí mi svoje služby třeba i s 50% slevou na rok, takže žádnej podfuk v tom není. Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.