Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Může někdo z vlastní zkušenosti porovnat kvalitu služeb digitální televize UPC a společnosti 802.cz. Jedná se mi především o kvalitu příjmu jednotlivých kanálů a srovnání stb (kostičkování a zamrzání obrazu),případně zkušenosti s nahráváním na externí disk u 802.cz? Dík

Odesláno

To ti závidím, že máš možnost přejít na 802 TV

Odesláno

To je to 802 TV oproti UPC tak dobré ? Nikdy jsem o tom neslyšel.

Odesláno

Pro přenos TV používají výhradně optiku, která má takovou kapacitu - rychlost, o které se kabel. UPC ani nezdá. Výhody? Spolehlivější šíření TV signálu bez výpadků (myslím, že každý kdo kabel UPC ví co jsou to výpadky). Bezproblémové šíření HDTV kanálů (už dnes 802 nabízí mnohem více HD programů včetně Nova HD a Barrandov HD). Samozřejmě přes optiku jde také internet, telefon atd.

Odesláno

Dnes nám natáhli v domě optické kabely a tak začínám o přechodu vážně uvažovat. Zatím jedinou vadou na kráse,na kterou jsem narazil u 802TV je,že nešíří kanály HBO a Cinemax.

Odesláno

Další vadou je nutnost používání jejich STB bez možnosti v budoucnu sehnat CA modul - jedna z nevýhod IPTV

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

a velká nevýhoda (mel jsem o2tv)

Odesláno

anonymní 164 ty snad neumíš počítat maximum je 6 (..mhohem více)a ani jeden filmový a platíš 900,- a nabídka není nijak bohatá a nemožnost Conax modulu je taky na houby.

Odesláno

Anonymní 253 ty taky neumíš počítat, maximum není 6 ale 7 a ještě ke všemu neumíš číst "a ani jeden filmový" - co třeba Filmbox HD?

Odesláno

No já si myslím, že UPC a to 802 je z deště pod okap. Včera jsem kontaktoval jejich obchodní oddělení s tím, jak to vypadá s dostupností v Brně v ulici a domu kde bydlíme s tím, že bych měl zájem o komplet TV a net.

Odpověď. Kontaktujte našeho externího technika pro Brno. Tečka.

Externí technik pro Brno mě opakovaně zavěšoval telefon.

Píšu mail na obchodní oddělení, že technik se mnou nechce mluvit a že se teda ptám jich jak to s tím Brnem vypadá.

Dostávám odpověď, že se musím zaregistrovat na jejich stránky a pak že mě můžou odpovědět.

Registruji se tedy a ještě během registrace dostávám mailem strohou odpověď z obchodního oddělení (bez oslovení !!! ), že TV vůbec nee.

Druhý den najdu mail, že ani internet nee. A když tak děsně komplikované a drahé a pomalé WiFi.

Je docela zajímavé, že v průběhu registrace je naše adresa přímo přednastevená v jejich registračním formuláři. Celé je to pak matoucí.

:shock:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague