Návštěvník kuch.jiri Odesláno 28. ledna 2009 Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 Chtěl jsem poradit jak si sprovoznit pripojení pro stolní pc a ntb. již jsem to zkoušel přes funkci gateway a ap jen ntb, ale vždy mi to funguje jen tak 3 dni a pak se to vypne a nekomunikuje a jedna se asi zmeny ip adres modemu a wl 5460jak tomu pomoc aby to fungovalo stále či jiny ap či router? HELP nevím si rady Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kleff Odesláno 28. ledna 2009 Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 K WL 5460AP můžeš připojit víc počítačů jen pokud máš router nebo tarif 20M ke kterému je více IP. WL 5460AP je pouze accespoint, sice má nějakou funkci "jako router" ale to obvykle vytuhává protože ten Ovis pomalu nestíhá ani wifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. ledna 2009 Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 POmocte co mám udělat??? HELP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. ledna 2009 Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 Co koupit aby to šlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. ledna 2009 Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 Co koupit za router se tu resilo mnohokrat, prohledej forum. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bender Odesláno 30. ledna 2009 Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 K WL 5460AP můžeš připojit víc počítačů jen pokud máš router nebo tarif 20M ke kterému je více IP.WL 5460AP je pouze accespoint, sice má nějakou funkci "jako router" ale to obvykle vytuhává protože ten Ovis pomalu nestíhá ani wifi. Ovislinky 5460 máme na klientské straně v celé wifi síti a není s nima jedinej problém a už vůbec ne s "vytuháváním" takže nevim odkud čerpáte svoji zkušenost. Pochopitelně to chce poslední firmware, ale ten tam dlé návodu dokáže nahrát asi snad každý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pavlis Odesláno 30. ledna 2009 Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Co koupit aby to šlo? Mám D-Link DI-524 už rok a žádný problém, jednoduché nastavení a na internetu je podrobný návod v češtině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kleff Odesláno 30. ledna 2009 Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Ovislinky 5460 máme na klientské straně v celé wifi síti a není s nima jedinej problém a už vůbec ne s "vytuháváním" takže nevim odkud čerpáte svoji zkušenost. Pochopitelně to chce poslední firmware, ale ten tam dlé návodu dokáže nahrát asi snad každý. Já jich mám asi šest různě v kancelářích jako AP a pokud se na ně připojuje víc lidí než jeden dva tak nevydržej běžet tejden bez záseku. Bez ohledu na firmware, dělaj to i s alternativním firmware. Je fakt, že tam kde je mám jako klienta na wifi se nehryžou. Ostatně jsem se ještě nesetkal s levným AP které by vydrželo běžet tak s 10 připojenejma klientama (myslím notebooky, případně telefony) déle jak dva týdny bez restartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bender Odesláno 2. února 2009 Sdílet Odesláno 2. února 2009 Já jich mám asi šest různě v kancelářích jako AP a pokud se na ně připojuje víc lidí než jeden dva tak nevydržej běžet tejden bez záseku. Bez ohledu na firmware, dělaj to i s alternativním firmware. Je fakt, že tam kde je mám jako klienta na wifi se nehryžou.Ostatně jsem se ještě nesetkal s levným AP které by vydrželo běžet tak s 10 připojenejma klientama (myslím notebooky, případně telefony) déle jak dva týdny bez restartu. Pravda, v režimu AP jsou levná řešení spíše na škodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.