Odesláno 30. ledna 2009 16 let Zdravím, když přes noc stahuju přes torrenty, tak modem ráno nefunguje jak má. Máme modem s připojením pro telefon, a jak tam jsou ty 2 světýlka pro internet a telefon, tak blikají obě... normálně bliká jenom to pro internet. Rychlost je omezená, jenom tak 1/4 normální rychlosti a je vždy potřeba znovu restartovat modem. Pak už to jede normálně a opět bliká jenom světýlko internetu... Síť máme přes router, kde jsem nastavil úplně všechno a vše funguje... jenom při použití P2P modem vypadne... Zkoušel jsem i omezit rychlost UPu, ale nepomohlo... Už nějaký čas máme tento modem a tak to blbne... když jsme předtím měli ještě starý modem (Motorolu), tak vše vždy fungovalo... Prosím poraďte, už mě to nebaví Díky moc
Odesláno 30. ledna 2009 16 let Problem je v tom ze stahujes z torrentu, UPC to momentalne nejak omezuje a pak vznika tento problem, jedine reseni je momentalne netahat data z P2P siti. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 31. ledna 2009 16 let Co máte s tím torentem já jsem jednou stahoval přes torent hrůza děs rychlost 50KB místo 512KB.Raději si kup www.sharerapid.cz nebo www.rapidshare.com to je o něčem jiným.
Odesláno 31. ledna 2009 16 let Co máte s tím torentem já jsem jednou stahoval přes torent hrůza děs rychlost 50KB místo 512KB.Raději si kup www.sharerapid.cz nebo www.rapidshare.com to je o něčem jiným.ano, jsme opravdu radi ze si si zkusil stahnout torrent z publicu a ze mas radsi rapidshare, tak tam zustan i s tim OTckem.OP: taky se mi to obcas stane, snad po upgradu uz to nebude problem...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.