Přejít na obsah

CT4 Sport kodovany ?!

Doporučené příspěvky

Návštěvník SWE

Ahoj mam DVB-C kartu v PC. A jede v pohode, ale nema slot pro dekodovaci kartu, takze tam jedou jenom neblokovane programy.

No priblize do predminuleho tydne vsechno OK, ale pak najednou CT4 neslo spustit. Vsechno ostatni OK, ale ne CT4 sport. Tak jsem zkusil znovu vyhledat kanaly a najednou v seznamu programu je CT4 napsana, jako placeny kanal a nemuzu ji tudiz rozjet.

Zkousel jsem to i na STB a kdyz vytahnu kartu, tak CT4ka opravdu nejde a hlasi to "zakodovany kanal".

Nemate nekdo podobny problem ? Muzete mi prosim nekdo vysvetlit jak to je mozne ? Myslel jsem, ze kanaly, ktere jsou sirene v DVB-T musi byt nekodovane i v DVB-C.

Diky za odpoved.

Lokalita Ostrava-jih.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1786-ct4-sport-kodovany/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník soonrich

Dostal jsem z UPC následující odpověď

"... Do této chvíle byl program ČT4 sport šířen v digitální kvalitě nekódované a zdarma, přijímali ho tedy i uživatelé analogové nabídky UPC.

Pro jeho příjem je však nutné užívat digitální kabelovou televizi UPC a to minimálně nabídku Starter za měsíční poplatek 299,- Kč.

Děkujeme za Vaše pochopení a Váš zájem.

S pozdravem a přáním příjemného dne

Z. Kyselová

operátorka klientského centra"

:lol::lol::lol:

Příště asi UPC zakóduje všechny volně šířené digitální stanice...

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1786-ct4-sport-kodovany/#findComment-26876

Návštěvník SWE

Tak to je v prd...

V podstatě kvůli tomu jsem si kupoval DVB-C kartu před nějakým rokem. A teď mi to zastaví. Jsou to žebráci. Asi budu muset přejít na DVB-T, kde CT4ku chytnu, pokud ovšem chytnu signál :-/

Můj dotaz na toto absolutně nepochopili:

Dobrý den, 

chtěl bych se zeptat z jakého důvodu je program ČT4 Sport již pár dní zakódovaný ?
----

Vážený pane, 
dovolte, abychom touto formou reagovali na Váš e-mail ze dne 1.2.2009, týkající se služeb UPC.
Pokud budete reagovat na naši odpověď, nepoužívejte prosím tlačítko odpovědět, ale využijte kontaktního formuláře na http://web.upc.cz/klpoz/cz/.
Prosím, ověřte kvalitu a úroveň signálu trojitým stiskem tlačítka "i" na Vašem dálkovém ovládání. Kvalita signálu má vykazovat 96% a více. Pokud je tato hodnota nižší, prosím, ověřte, zda nedošlo k uvolnění nebo poškození kabelů.
Na Vaši kartu byl zaslán obnovovací signál. Nyní prosím zapněte set top box na 120 minut, pak zkuste set top box resetovat. Reset provedete následovně: Vypněte STB na 20 minut ze zásuvky, zapněte a v menu přes položku systémové informace uveďte STB do továrního nastavení. Potom vyzkoušejte STB znovu naladit. Ladění STB: menu - instalace - manuální vyhledávání. Frekvence zadejte: 170.5 modulace nastavte: 64 (QAM) symbolrate nastavte na: 5000 - zvolte spustit vyhledávání a potvrďte.
Doporučujeme zabezpečit, aby byl set top box propojen koaxiálním kabelem (dodaným k set top boxu) přímo do zásuvky kabelové televize a z výstupu set top boxu nebyl veden koaxiální kabel do dalšího zařízení. Zkontrolovat případné rušení signálem od mobilního telefonu, rádia, Wi-Fi zařízení, které by se mohli nacházet v blízkosti set top boxu. 
Pokud bude problém přetrvávat, kontaktujte, prosím, klientské centrum ve chvíli, kdy budete u set top boxu pro případné naplánování návštěvy technika.
S pozdravem a přáním příjemného dne
A. Dudušová
operátor klientského centra

Co na to říct ? Mohl jsem to sice napsat lépe, ale co už. Nedá se svítit.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1786-ct4-sport-kodovany/#findComment-26880

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...