Přejít na obsah

UPC omezuje rychlost s www.rapidshare.com??

Návštěvník koubi1

Doporučené příspěvky

Taky mi to jede pomalu.

Údajně to UPC omezuje odpoledne a večer. Ráno by to mělo jet správně. Ozkoušela sem to a opravdu. Ráno a do cca 11h dobrý, potom dosahuju sotva 20 KB/s... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mi to jede pomalu.

Údajně to UPC omezuje odpoledne a večer. Ráno by to mělo jet správně. Ozkoušela sem to a opravdu. Ráno a do cca 11h dobrý, potom dosahuju sotva 20 KB/s... :(

ale prd, to nedela upc ale rapidshare pro free stahovani... zacvaknete tech par kacek a pojede to na plny plyn

Odkaz ke komentáři

Návštěvník OndrejB

Mám premium a při stahování přes ten Rapidshare Manager u jednoho souboru nedosáhnu víc jak 500 kB/s.

Když si ale dám 4 souběžný downloady, stahuju 4 x 256 kB/s = 1024 kB/s = 8Mbit = OK.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník piposek

jo, ale bez jdownloaderu díky té šílené agregaci alá UPC se nedostaneš přes 1 MB/s (8Mbit) - teď už ani v brzských ranních hodinách, kdy to dycky jezdívalo ještě kajž takž dobře.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník piposek
Já používám Free download manager, ale i bez něj mi přímo z IE jede při 10M rychlost z Rapidu 1.2-1.3 Mb/s...

To jsou ti šťastlivci no... věř že jich (vás) není většina...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Návštěvník Danek

Já taky mám strašně pomalou rychlost na rapidshare.com mám stabilní rychlost 126Kb/s což je hrozně málo a mám stahovat normálně 1,3Mb/s a zkoušel jsem různé manažery(Rapidshare=tam byla ta samá rychlost,Raptor=byla zase stejná rychlost,Free download manager=tam mi to stahovalo nejméně asi 1kb/s)není třeba něco nastavit v těchto porgramech tak aby to stahovalo 1,3Mb/s??? 8)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Milav

Pokud máte oba premium účet (u free vaše rychlosti odpovídají) zkuste si v nastavení na Rapidu změnit server pro stahování (já používám TeliaSonera a Level 3)...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník UPC-021

Používám free přístup a stahuje to obvykle okolo 1Mbps. Takže vaše hodnoty jsou v pořádku, pokud nemáte premium account.

Ono to nejede ani stabilně, vždycky tak co 5 sekund to tam něco "prdne" pak zas data stojí a za 5 sekund zase.

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...