Návštěvník Odesláno 28. února 2009 Sdílet Odesláno 28. února 2009 Taky mi to jede pomalu. Údajně to UPC omezuje odpoledne a večer. Ráno by to mělo jet správně. Ozkoušela sem to a opravdu. Ráno a do cca 11h dobrý, potom dosahuju sotva 20 KB/s... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. března 2009 Sdílet Odesláno 1. března 2009 Taky mi to jede pomalu.Údajně to UPC omezuje odpoledne a večer. Ráno by to mělo jet správně. Ozkoušela sem to a opravdu. Ráno a do cca 11h dobrý, potom dosahuju sotva 20 KB/s... ale prd, to nedela upc ale rapidshare pro free stahovani... zacvaknete tech par kacek a pojede to na plny plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník OndrejB Odesláno 2. března 2009 Sdílet Odesláno 2. března 2009 Mám premium a při stahování přes ten Rapidshare Manager u jednoho souboru nedosáhnu víc jak 500 kB/s. Když si ale dám 4 souběžný downloady, stahuju 4 x 256 kB/s = 1024 kB/s = 8Mbit = OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. března 2009 Sdílet Odesláno 3. března 2009 mam 20M a pres jddownloader me to frci porad 2,5MB/s chvilema i kolem 3MB/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 3. března 2009 Sdílet Odesláno 3. března 2009 jo, ale bez jdownloaderu díky té šílené agregaci alá UPC se nedostaneš přes 1 MB/s (8Mbit) - teď už ani v brzských ranních hodinách, kdy to dycky jezdívalo ještě kajž takž dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 3. března 2009 Sdílet Odesláno 3. března 2009 Já používám Free download manager, ale i bez něj mi přímo z IE jede při 10M rychlost z Rapidu 1.2-1.3 Mb/s... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 3. března 2009 Sdílet Odesláno 3. března 2009 Já používám Free download manager, ale i bez něj mi přímo z IE jede při 10M rychlost z Rapidu 1.2-1.3 Mb/s... To jsou ti šťastlivci no... věř že jich (vás) není většina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Danek Odesláno 7. června 2009 Sdílet Odesláno 7. června 2009 Já taky mám strašně pomalou rychlost na rapidshare.com mám stabilní rychlost 126Kb/s což je hrozně málo a mám stahovat normálně 1,3Mb/s a zkoušel jsem různé manažery(Rapidshare=tam byla ta samá rychlost,Raptor=byla zase stejná rychlost,Free download manager=tam mi to stahovalo nejméně asi 1kb/s)není třeba něco nastavit v těchto porgramech tak aby to stahovalo 1,3Mb/s??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 7. června 2009 Sdílet Odesláno 7. června 2009 Pokud máte oba premium účet (u free vaše rychlosti odpovídají) zkuste si v nastavení na Rapidu změnit server pro stahování (já používám TeliaSonera a Level 3)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník UPC-021 Odesláno 7. června 2009 Sdílet Odesláno 7. června 2009 Používám free přístup a stahuje to obvykle okolo 1Mbps. Takže vaše hodnoty jsou v pořádku, pokud nemáte premium account. Ono to nejede ani stabilně, vždycky tak co 5 sekund to tam něco "prdne" pak zas data stojí a za 5 sekund zase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.