Odesláno 28. února 2009 16 let Taky mi to jede pomalu. Údajně to UPC omezuje odpoledne a večer. Ráno by to mělo jet správně. Ozkoušela sem to a opravdu. Ráno a do cca 11h dobrý, potom dosahuju sotva 20 KB/s...
Odesláno 1. března 2009 16 let Taky mi to jede pomalu.Údajně to UPC omezuje odpoledne a večer. Ráno by to mělo jet správně. Ozkoušela sem to a opravdu. Ráno a do cca 11h dobrý, potom dosahuju sotva 20 KB/s... ale prd, to nedela upc ale rapidshare pro free stahovani... zacvaknete tech par kacek a pojede to na plny plyn
Odesláno 2. března 2009 16 let Mám premium a při stahování přes ten Rapidshare Manager u jednoho souboru nedosáhnu víc jak 500 kB/s. Když si ale dám 4 souběžný downloady, stahuju 4 x 256 kB/s = 1024 kB/s = 8Mbit = OK.
Odesláno 3. března 2009 16 let mam 20M a pres jddownloader me to frci porad 2,5MB/s chvilema i kolem 3MB/s
Odesláno 3. března 2009 16 let jo, ale bez jdownloaderu díky té šílené agregaci alá UPC se nedostaneš přes 1 MB/s (8Mbit) - teď už ani v brzských ranních hodinách, kdy to dycky jezdívalo ještě kajž takž dobře.
Odesláno 3. března 2009 16 let Já používám Free download manager, ale i bez něj mi přímo z IE jede při 10M rychlost z Rapidu 1.2-1.3 Mb/s...
Odesláno 3. března 2009 16 let Já používám Free download manager, ale i bez něj mi přímo z IE jede při 10M rychlost z Rapidu 1.2-1.3 Mb/s... To jsou ti šťastlivci no... věř že jich (vás) není většina...
Odesláno 7. června 2009 15 let Já taky mám strašně pomalou rychlost na rapidshare.com mám stabilní rychlost 126Kb/s což je hrozně málo a mám stahovat normálně 1,3Mb/s a zkoušel jsem různé manažery(Rapidshare=tam byla ta samá rychlost,Raptor=byla zase stejná rychlost,Free download manager=tam mi to stahovalo nejméně asi 1kb/s)není třeba něco nastavit v těchto porgramech tak aby to stahovalo 1,3Mb/s???
Odesláno 7. června 2009 15 let Pokud máte oba premium účet (u free vaše rychlosti odpovídají) zkuste si v nastavení na Rapidu změnit server pro stahování (já používám TeliaSonera a Level 3)...
Odesláno 7. června 2009 15 let Používám free přístup a stahuje to obvykle okolo 1Mbps. Takže vaše hodnoty jsou v pořádku, pokud nemáte premium account. Ono to nejede ani stabilně, vždycky tak co 5 sekund to tam něco "prdne" pak zas data stojí a za 5 sekund zase.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.