Návštěvník Filous Odesláno 5. února 2009 Sdílet Odesláno 5. února 2009 Ahoj, můžete mi,prosím,poradit. neustále mi kostičkují a zasekávají se následující programy: Joj, Joj plus, markíza a někdy taky Nova cinema!Jinak vše ostatní o.k Zkoušel jsem vypojit a připojit kabel a nic! nemáte někdo podobný problém??? Jsem z Pardubic. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 5. února 2009 Sdílet Odesláno 5. února 2009 Rušení přes špatné kabely U:fonem, Už se to tu x krát probíralo. Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 5. února 2009 Sdílet Odesláno 5. února 2009 Mohl by to byt opravdu Ufon, jakou ti to ukazuje uroven signalu ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fingon1 Odesláno 6. února 2009 Sdílet Odesláno 6. února 2009 Mohl by to byt opravdu Ufon, jakou ti to ukazuje uroven signalu ? Mam uplne stejny problem u techto programu, bud signal nejede vubec nebo uroven i kvalita je okolo 6-7% obcas naskonci na 65-72% uroven ale pak spadne zase na 6-7%. Co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 6. února 2009 Sdílet Odesláno 6. února 2009 Vyměnit kabely a konektory za novější a lepší (lépe stíněné, apod.), pokud to nepomůže kontaktovat UPC (problém může být i na kabeláži UPC). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. února 2009 Sdílet Odesláno 6. února 2009 Pred timhle experimentovanim doporucuju vzit STB a pripojit co nejblize k zasuvce, mozna totiz zjistite stejne jako ja, ze signal toho muxu uz na vstupu ma treba o 10% mensi uroven oproti ostatnim muxum, ano u te zasuvky to treba pojede, ale kdyz k tomu pak pripojite par metru koaxu + 1 rozobocovac tak je signal v prdeli. Pak nezbyva nez zavolat techniky at stim neco udelaji, protoze na zasuvce by mel mit signal nejakou minimalni uroven. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Romdol Odesláno 26. února 2009 Sdílet Odesláno 26. února 2009 Mě to kostičkuje jenom pokud mi jede internet. Stačí načítání stránky seznamu a obraz je samá kostička. Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 27. února 2009 Sdílet Odesláno 27. února 2009 Nejake ruseni, nemas modem vedle STB , nemas tam nejakou wi-fi sit ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Romdol Odesláno 27. února 2009 Sdílet Odesláno 27. února 2009 Modem mám ve vedlejší místnosti, WiFi vůbec nemám. Jediné co mě ještě napadá, že koax k STB mi vede přes změť kabelů od PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. února 2009 Sdílet Odesláno 28. února 2009 No muzes ten koax dat bokem od tech PC kabelu, ale myslim ze to spis nepomuze. Nekdo tu pred par dny psal o podobnem problemu (ale ne uplne stejnem) a pomohl mu galvanicky oddelovac, zkus si to dohledat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.