Odesláno 5. února 2009 16 let Ahoj, můžete mi,prosím,poradit. neustále mi kostičkují a zasekávají se následující programy: Joj, Joj plus, markíza a někdy taky Nova cinema!Jinak vše ostatní o.k Zkoušel jsem vypojit a připojit kabel a nic! nemáte někdo podobný problém??? Jsem z Pardubic. Díky.
Odesláno 5. února 2009 16 let Rušení přes špatné kabely U:fonem, Už se to tu x krát probíralo. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 5. února 2009 16 let Mohl by to byt opravdu Ufon, jakou ti to ukazuje uroven signalu ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. února 2009 16 let Mohl by to byt opravdu Ufon, jakou ti to ukazuje uroven signalu ? Mam uplne stejny problem u techto programu, bud signal nejede vubec nebo uroven i kvalita je okolo 6-7% obcas naskonci na 65-72% uroven ale pak spadne zase na 6-7%. Co s tim??
Odesláno 6. února 2009 16 let Vyměnit kabely a konektory za novější a lepší (lépe stíněné, apod.), pokud to nepomůže kontaktovat UPC (problém může být i na kabeláži UPC).
Odesláno 6. února 2009 16 let Pred timhle experimentovanim doporucuju vzit STB a pripojit co nejblize k zasuvce, mozna totiz zjistite stejne jako ja, ze signal toho muxu uz na vstupu ma treba o 10% mensi uroven oproti ostatnim muxum, ano u te zasuvky to treba pojede, ale kdyz k tomu pak pripojite par metru koaxu + 1 rozobocovac tak je signal v prdeli. Pak nezbyva nez zavolat techniky at stim neco udelaji, protoze na zasuvce by mel mit signal nejakou minimalni uroven. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. února 2009 16 let Mě to kostičkuje jenom pokud mi jede internet. Stačí načítání stránky seznamu a obraz je samá kostička. Nevíte někdo co s tím?
Odesláno 27. února 2009 16 let Nejake ruseni, nemas modem vedle STB , nemas tam nejakou wi-fi sit ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. února 2009 16 let Modem mám ve vedlejší místnosti, WiFi vůbec nemám. Jediné co mě ještě napadá, že koax k STB mi vede přes změť kabelů od PC.
Odesláno 28. února 2009 16 let No muzes ten koax dat bokem od tech PC kabelu, ale myslim ze to spis nepomuze. Nekdo tu pred par dny psal o podobnem problemu (ale ne uplne stejnem) a pomohl mu galvanicky oddelovac, zkus si to dohledat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.