Návštěvník Alien Odesláno 6. února 2009 Sdílet Odesláno 6. února 2009 Poslední dobou se nestačím divit sice si tu každý stěžuje na pomalý internet který jsem měl taky, ale od jednoho podivného výpadku došlo k překvapivému zlepšení Mám mít rychlost 12/1 Mb/s ale přitom mám download mnohonásobně vyžší i a upload dokonce 3Mb/s nechápu jak je to možné. Stalo se někomu taky něco takového? (jsem z Ostravy) http://img168.imageshack.us/img168/5741 ... inepz6.jpg (rychlost na obrázku je v MB/s takže pokud se nepletu tak to vychází na nějakých 70Mb/s) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 6. února 2009 Sdílet Odesláno 6. února 2009 Jestli to nebude tím, že obyčejné ISO obrazy, kde není video se dají docela dobře komprimovat. Takže pokud přijímací i vysílací strana podporuje on-line komprimaci, tak pak dostaneš tyhle přenosy. To už fungovalo i na stařičkém 56 kbps modemu, kde se dalo tahat klidně i 15 kB/s, ikdyž teoretické maximum bylo jen nějakých 6.5. Řiď se tím, co ukazujou měřiče rychlostí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník AjSi Odesláno 6. února 2009 Sdílet Odesláno 6. února 2009 presne tak. jak sis nemoh zmerit rychlost nez si tohleto postnul. zkus stahnout testovaci vzorek z ftpka upc a uvidis kolik vytahnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alien Odesláno 6. února 2009 Sdílet Odesláno 6. února 2009 Tohle mi napsal jejich měřák: http://img10.imageshack.us/img10/8595/testgd5.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Big.rob Odesláno 6. února 2009 Sdílet Odesláno 6. února 2009 tak o tom me se jen zda , me dneska nejede plynule ani youtube , se to furt seka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. února 2009 Sdílet Odesláno 6. února 2009 no ukazuje to zajimavy 'poradek' v UPC siti ... "jedna pani povidala :)" pry, ze z toho UPC utikaji mozky za lepsim a kazdy den je tech 'kvalitnich' pracovniku mene a mene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.