Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Jak uz tady nekdo psal, opet jim to nepocita data. Ja tam mam posledni zapis 14.7. a pak uz nic. :lol:

Navic v Testu rychlosti pripojeni jim tam pribyla kolonka 5 MB na stazeni testovacich dat, ale mam dojem ze to nestahuje 5 MB ale jen 512 kB, protoze je to stazene rychleji jak tech 1024 kB. :thumbdown:

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Posledni zapis mam 15.7, sem pres noc nechal neco stahnout tak se mi stihlo napocitat 400 MB, jeste stihlo prijit upozorneni ze sem protah 75 % limitu a pak pocitadlo umrelo :wink:

Aspon nejakej pozitivni vypadek :lol:

Odesláno

No o zadnych jinych (rychlost se vzhledem k povaze omezovani u uzivatele nekona) pozitivnich vypadcich ani nevim...

Odesláno

Teď mi přišel e-mail od Karnevalu,že mi omezujou rychlost.Ty 3 předchozí dny kdy se data nepočítaly mi napsali jako za dnešek. :evil::evil::evil::evil::evil:

Odesláno
Ty 3 předchozí dny kdy se data nepočítaly mi napsali jako za dnešek. :evil::evil::evil::evil::evil:

To nastve, me download napocitali totalni nesmysl mam tam asi 20 MB zato upload mam napocitanej komplet, a ja ho mel pustenej na plno sakra :lol:

Odesláno

tak , už jsem se díval na svoje počitadlo a naštěstí tam nemám data za poslední 2 dny(cca 2 filmy a další nastahované věci- asi tak 3GB)

jinak už tam mám výpis za poslední 3 dny a takže už to snad bude fungovat(ke škodě nás všech .-(

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague