Návštěvník Jirka-47 Odesláno 11. února 2009 Sdílet Odesláno 11. února 2009 Na této stránce se nachází přehledná a rozsáhlá tabulka vybraných routrů, kterou lze řadit podle zvolených parametrů. Třeba maximální průchozí rychlost ve směru WAN➜LAN (download), nebo maximální počet souběžných spojení (vhodné pro p2p). Doufám, že tyto údaje pomůžou při rozhodování o koupi kvalitního zařízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 11. února 2009 Sdílet Odesláno 11. února 2009 Nenašel jsem tam novější výrobky značky Netgear, a vůbec žádný ASUS. Pozor, netvrdím, že ASUS je nejlepší. Jen já jich pár bezproblémových znám. I tak určitě může pomoci k nějakému přehledu. Díky za odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jirka-47 Odesláno 12. února 2009 Sdílet Odesláno 12. února 2009 Na internetu se dají najít tyto údaje z různých zdrojů (různé podmínky měření), tak je otázka zda budou porovnatelné. Ještě přidávám jednu starší tabulku. Je tam u nás kdysi hodně prodávaný router SMC7004VBR a novější ASUS RX3141. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník glide Odesláno 7. března 2009 Sdílet Odesláno 7. března 2009 podle mne ro není až tak důležité, jsou i jiné parametry, můžu doporučit wifi ap router asus w-500gP v1 či v2 který umožňuje stahovat torrenty na připojenou flashku/USB disk bez nutnosti mýt zapnuté PC a to celé se spotřebou kolem 8W po výměně firmwaru za olega či wrt získáte takový malý webserver se vším všudy, dokonce lze doinstalovat php, mysql a na sosání i aMulu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.