Návštěvník Odesláno 17. února 2009 Sdílet Odesláno 17. února 2009 jo jo svatá pravda jeden den "nová" rychlost pak pár dní stará rychlost a občas poloviční či ani to ne rychlost.... dosud jsem byl s UPC spokojenej, ale teď to začíná stát za prd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník koubi1 Odesláno 17. února 2009 Sdílet Odesláno 17. února 2009 jo jo svatá pravda jeden den "nová" rychlost pak pár dní stará rychlost a občas poloviční či ani to ne rychlost.... dosud jsem byl s UPC spokojenej, ale teď to začíná stát za prd.... Musím 100% souhlasit od Prosince 2008 mě UPC hodně sere 2048kb/s 128kb/s když si platím 570Kč.Co to má znamenat furt,když UPC je jako O2 ty taky naslibují 8Mb/s a máte pouze 4Mb/s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fingon1 Odesláno 20. února 2009 Sdílet Odesláno 20. února 2009 buďte rádi, že můžete vůbec surfovat.Za těch pár šušní co platíte máte všichni královskej net a ještě držkujete Ty budes asi radnej debil co?? Nic ve zlym ale tohle je mysleno osobne. Zakaznik je predevsim spotrebitel a zijeme v trznim hospodarstvi, kde si za sve penize kupuju jasne specifikovane sluzby, prostredkem je mi k tomu smlouva s danou spolecnosti. Tyhle keci co si prave vyblil jsou typicke pro jinou dobu - a to komunismus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. února 2009 Sdílet Odesláno 20. února 2009 Vy jste všichni strašní chudaci a ubožaci jelikož neumite ovladat svoje počitače a routry a pak jen brečite hlavně furt jenom DC a TORENTY to vám jde moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník AjSi Odesláno 20. února 2009 Sdílet Odesláno 20. února 2009 Vy jste všichni strašní chudaci a ubožaci jelikož neumite ovladat svoje počitače a routry a pak jen brečite hlavně furt jenom DC a TORENTY to vám jde moc dobřepointa? bez pointy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 20. února 2009 Sdílet Odesláno 20. února 2009 budeš se divit, a asi mám štěstí, ale mě to jede celou dobu, tak jak má...takže 8Mb a nyní těch 10Mb (mám Light)...a nikdy jsem s netem problémy neměl (jen při instalaci)..takže nevim... Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. února 2009 Sdílet Odesláno 20. února 2009 Vy jste všichni strašní chudaci a ubožaci jelikož neumite ovladat svoje počitače a routry a pak jen brečite hlavně furt jenom DC a TORENTY to vám jde moc dobře a ty asi neumis moc ovladat cestinu, kdyz uz pisu bez diakritiky, tak vsechno, aspon to nevypada tak blbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník revenant Odesláno 28. dubna 2009 Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 http://forum.zive.sk/viewtopic.php?f=924&t=1070956&sid=92159db472adbdc47935b5064937c99e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.