Přejít na obsah

Obchodni taktika UPC - navysovani aneb polovicni rychlosti

Doporučené příspěvky

jo jo svatá pravda jeden den "nová" rychlost pak pár dní stará rychlost a občas poloviční či ani to ne rychlost.... dosud jsem byl s UPC spokojenej, ale teď to začíná stát za prd....

Návštěvník koubi1
jo jo svatá pravda jeden den "nová" rychlost pak pár dní stará rychlost a občas poloviční či ani to ne rychlost.... dosud jsem byl s UPC spokojenej, ale teď to začíná stát za prd....

Musím 100% souhlasit od Prosince 2008 mě UPC hodně sere 2048kb/s 128kb/s když si platím 570Kč.Co to má znamenat furt,když UPC je jako O2 ty taky naslibují 8Mb/s a máte pouze 4Mb/s.

Návštěvník Fingon1
buďte rádi, že můžete vůbec surfovat.Za těch pár šušní co platíte máte všichni královskej net a ještě držkujete :twisted:

Ty budes asi radnej debil co?? :-D:lol: Nic ve zlym ale tohle je mysleno osobne. :lol: Zakaznik je predevsim spotrebitel a zijeme v trznim hospodarstvi, kde si za sve penize kupuju jasne specifikovane sluzby, prostredkem je mi k tomu smlouva s danou spolecnosti. Tyhle keci co si prave vyblil jsou typicke pro jinou dobu - a to komunismus.

Návštěvník AjSi
Vy jste všichni strašní chudaci a ubožaci jelikož neumite ovladat svoje počitače a routry a pak jen brečite hlavně furt jenom DC a TORENTY to vám jde moc dobře
pointa? bez pointy!

budeš se divit, a asi mám štěstí, ale mě to jede celou dobu, tak jak má...takže 8Mb a nyní těch 10Mb (mám Light)...a nikdy jsem s netem problémy neměl (jen při instalaci)..takže nevim...

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Vy jste všichni strašní chudaci a ubožaci jelikož neumite ovladat svoje počitače a routry a pak jen brečite hlavně furt jenom DC a TORENTY to vám jde moc dobře

a ty asi neumis moc ovladat cestinu, kdyz uz pisu bez diakritiky, tak vsechno, aspon to nevypada tak blbe

• po měsících...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...